ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2019 | 14:24

Ταξίδια...

Είμαι 25 ετών. Ζω σε ένα χωριουδάκι. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε να κάνω εδώ. Κάνω ταξίδια με το ίντερνετ, διαβάζω. Η μόνη πολυτέλεια που έχω είναι το ίντερνετ και ένας παμπάλαιος υπολογιστής που όμως δουλεύει καλά, δώρο του ξαδέρφου μου από την Αθήνα. Μέσα από το ίντερνετ ζω τις ζωές που δεν έζησα και δεν ζω, διαβάζω και ταξιδεύω σε μέρη που ποτέ δεν θα πάω. Μετά κλείνω τον υπολογιστή και ασχολούμαι με κτηνοτροφικές δραστηριότητες. Γυρνάω το βράδυ και ξαναταξιδεύω στην οθόνη μου. Πόσο θα ήθελα να ζούσα και να ήμουν φοιτήτρια σε μια μεγάλη πόλη! Αν είχα κι ένα αγόρι θα ήμουν λαμπάδα στο κεφάλι του. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κοπέλες που έχουν ένα αγόρι σωστό και φέρονται έτσι όπως διαβάζω εδώ. Να ξέρετε ότι μου κρατάτε συντροφιά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Κ εγώ σε χωριουδάκι ζω. Σίγουρα θα υπάρχουν (λίγα) άτομα της ηλικίας σου εκεί. Μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες πχ να κάνετε μια θεατρική ομάδα κ να πηγαίνετε καμία εκδρομουλα με τον "θίασο". Κ ίσως γνωρίσεις κ το αγόρι κ θα δεις κ κάποια μέρη.
Κοίταξε για σπουδές στο Ανοιχτό Παν/μιο. Αν πράγματι θέλεις πολύ να σπουδάσεις, είναι μία καλή λύση. Δεν αρκεί να ονειρεύεσαι. Πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι, για να αλλάξει η ζωή σου.
"Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κοπέλες που έχουν ένα αγόρι σωστό και φέρονται έτσι όπως διαβάζω εδώ."Ουτε κι εγώ το πολυπιστευω να σου πω την αλήθεια. Μάλλον υπερβολές είναι. Όπως και το "λαμπάδα στο κεφαλι του".(τσουτσουριασαμε...)
Πολύ όμορφα αυτά που λες και σου εύχομαι ολόψυχα τα ταξίδια που ποθείς. :)Τώρα όρισε το σωστό αγόρι και το σωστό κοριτσι και σκέψου ότι στην θεωρία μπορεί όλα να είναι ιδεατά και να μας αρέσουν. Στην πράξη θα δείξει. Σου εύχομαι επίσης ένα αγόρι με έντιμη και καλή συμπεριφορά να σ' ερωτευτεί κι εσύ το ίδιο αντιστοίχως.
Scroll to top icon