ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2019 | 23:39

ΕΛΛΑΔΑ ¨Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ???

Καλησπέρα, βρίσκομαι σε ένα τεράστιο δίλημμα. ειμαι σε μια εταιρεία οπου για την εποχη με πληρωνουν καλά αλλα γενικά ειχα πολλά παραπονα και εστειλα βιογραφικα για αλλες εταιρίες μπας και τυχει κατι καλυτερο. Για αρκετό καιρό δεν ειχα ανταποκριση και ετσι αποφασισα οτι η καλυτερη λυση για να εξελιχθω και να διεκδικήσω καλυτερη ζωη και λεφτα είναι να κανω ενα μεταπτυχιακο στο εξωτερικό. και να παραμείνω έξω αν τελικα μου αρεσει και πανε ολα καλα.το θεμα ειναι οτι τωρα εσκασε ευκαιρία στην ελλαδα απο μια εταιρεία η οποια μου δίνει ενα αρκετα καλο μισθο και γενικα εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα. πανω που ειχα παρει την αποφαση να φυγω,το θεμα μου ειναι οτι οσο καλα λεφτα και να παρω στην ελλαδα, οι συνθηκες ζωης και δουλειας δυσκολα αλλαζουν και θα ειναι ετσι χαλια, με εκμεταλλευση , αυτος που εχει καλυτερο μεσο εξελίσσεται πιο γρηγορα και οοοολα αυτα...απο την αλλη εξω θα χαλασω ολες μου τις οικονομιες για το μεταπτυχιακο χωρις να ξερω με σιγουρια αν θα εχει το αποτελεσμα που θελω. δηλαδη να εχω μια καλη θεση, με καλα λεφτα αλλα και να μου αρεσει και η ζωη στο εξωτερικο. αυτο που με φοβιζει πιο πολυ απο ολα ειναι να παρω καποια αποφαση που θα το μετανιωσω αργοτερα. σκεφτομαι οτι αν δεν δοκιμασω το εξω τωρα που ειμαι 24 οσο μεγαλωνω θα ειναι πιο δυσκολο.πιο ρισκο να πάρω λοιπον???
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα έμενα εδώ αν η ζωή μου εδω ηταν καλή, γενικότερα. Θα εκανα μεταπτυχιακό εδώ, παράλληλα με τη δουλειά. Το εξωτερικό έχει και αυτό πολλές δυσκολίες. Παλιά ήθελα και εγώ να φύγω. Πλέον έχω καταλήξει ότι στην Ελλάδα νιώθω καλύτερα. Αγαπώ Ελλάδα τελικά.
Scroll to top icon