ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 22:25

χρειάζομαι τις ευχές σας

μετά από 6 χρόνια ανεργίας, μια οικονομική πανωλεθρία και μια μαστεκτομή, εχω εφορίες, εφκα, τρεξιμο απιστευτο για να ξεκινησω δουλεια. Φοβαμαι απιστευτα γιατί ειναι θεση ευθυνης και εχω περασει τόσα που μου τσάκισαν την αυτοεκτίμηση.Ξεκινάω από το μηδέν. Κυριολεκτώ. Και δεν μπορω να ανασάνω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να μη φοβάσαι!Το ξέρω ότι φαινομενικά, στα λόγια είναι εύκολο...Όμως και στην πράξη, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο φόβος, ο χειρότερος σαμποτέρ ο εαυτός μας.Πίστεψε σε σένα και πάλεψέ το!Μην το παίρνεις από φόβο, ότι θα πρέπει να κινήσεις βουνά και να τα πετύχεις όλα από τον πρώτο καιρό... Πάρε τα πράγματα μέρα με τη μέρα, ένα βήμα τη φορά, ξεκάθαρα και ευσυνείδητα, και όλα θα γίνουν, θα τα καταφέρεις!Τις καλύτερες ευχές μου από καρδιάς, να έχεις υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία!
Καλά τα λέει η Αταλάντη, είσαι δυνατή. Και μην φοβάσαι την θέση ευθύνης . Πϊστεψε με , κανείς εκεί έξω δεν είναι τόσο Pro (κι ας δείχνει :ρ ). Ψυχραιμία κι ανάσες. Ένα βήμα τη φορά!
Scroll to top icon