ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2019 | 02:53

"Φίλες"

Ήξερα μια κοπέλα που ήταν σε "σοβαρή" σχέση με κάποιον.Αυτός είχε δυο φίλες με τις οποίες ήταν (υπερβολικά θα έλεγα) εγκάρδιος.Αλλά ακόμα περισσότερο με την μια.Συνέχεια αγκαλιές, φιλιά, περίεργα αγγίγματα, μιλούσαν συνεχώς στο φβ.Δεν μπορεί λέω αυτοί οι δυο να είναι φίλοι. Άσε που αυτή έλαμπε όποτε τον έβλεπε.Ανακάλυψα ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του. Του έβαζε λόγια για την κοπέλα, δεν την ήθελε.Έπειτα μια πολύ στενή μου φίλη έκανε σχέση. Είχε και εκείνος μια φίλη η οποία φαινόταν πολύ νορμαλ.Δεν υπήρχε αυτή η έντονη κατάσταση. Μιλούσανε πολύ χαλαρά και όχι σε μεγάλη συχνότητα.Λέω ευτυχώς Παναγία μου δεν έπεσε και αυτή σε περίπτωση.Όμως...Αυτή έκανε γυμνές φωτογραφίσεις και τις έστελνε σε εκείνον (πριν γνωρίσει την φίλη μου). Του έστελνε φωτογραφίες με εσώρουχα ΚΑΙ ΚΑΛΑ για γνώμη. Τον είχε καλέσει να μείνει σπίτι της μια βδομάδα (σε άλλη πόλη αυτή).Ε στο τέλος δεν θέλει και πολύ σκέψη για το τι έγινε.Φυσικά όλα αυτά πριν την γνωρίσει. Πλέον δεν μιλάνε και ο ίδιος έχει μετανιώσει πολύ (από ότι της λέει)Αν δεν ανεβάσετε αυτή την εξ το καταλαβαίνω, είναι φρικαλέα αυτά που γράφω. Και όχι δεν είμαι τρολ (μακάρι να ήμουν και να μην τα είχα ακούσει όλα αυτά). Αγαπητοί μου φίλοι/φίλες, παρακαλώ όταν έχετε μια φιλία με κάποιον την τηρείτε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να μην πληγώνονται άλλοι άνθρωποι άδικα. Σας ευχαριστώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για το πρώτο περιστατικό το καταλαβαίνω. Πράγματι είναι απαραδεκτο.Για το δεύτερο δεν κατάλαβα και πολύ καλά. Όλα αυτά που αφηγησε δεν έγιναν πριν γνωρίσει την φίλη σου; Όταν δηλαδή ήταν ελεύθερος; Οπότε που το τόσο κακό; Τώρα λες δεν της μιλαει που είναι με την φίλη σου. Άρα; (Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά)
Scroll to top icon