ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2019 | 14:20

Μια,ζωή μονοπλευροι έρωτες ή αδιεξοδοι

Ρε παιδια,να είναι σύμπτωση;Αιγυπτιακη Κατάρα ;Ή εχω οντως ψυχολογικο πρόβλημα;Ή θα,ερωτευτω και δε θα με θέλουν,ή και να με θελουν αντικειμενικά δε θα μπορουμε να είμαστε μαζί...Ξέρω...ξερω καταβαθος τι φταίει.Δε μπορώ να συμβιβαστω με τον μέτριο με κοιλιτσα κ κανονικη ζωουλα με ισως κακο χιουμορ και να τελιωνει η υπόθεση...Δε μπορώ ρε γμτ...Είμαι 35 αλλα δε μπορώ.Ή παντρεμενοι θα είναι,η θα εχουν θεματα με τον νόμο,ή ψυχοπαθείς,ή απο το ίντερνετ σε απόσταση...Φοβάμαι...Φοβάμαι οτι ισχύει οτι αναπαράγουμε τη σχεση που ειχαμε οι γυναίκες με τον πατερα μας...Και τον δικο μου α)δεν τον ειδα ποτε,β)παντα με ειχε στο φτυσιμο ,εκτος απο ελαχιστα τηλεφωνηματα γ)ελεγα και ευχαριστω γ τα,ψίχουλα που μου δινε και ετρεχα πιο πολυ πισω του...Την εβαψα,δηλαδή.Μονη θα μεινω.Αυτοεκτίμηση 0.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο το επιδιώκουμε σχεση που να μας θυμιζει τη σχεση με το μπαμπα μας ( daddy issues pou leme k sthn ellada), πολυ αμερικανικό!!! Απλα δεν εισαι ο ανθρωπος που θα συμβιβαστεί μονο κ μονο για να κάνει σχεση. Κ καλα κανεις για μενα.
Scroll to top icon