ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2019 | 13:03

Παρθένα στα 23

Γεια σας,Έγινα και εγώ λοιπόν μέλος,έτσι ώστε να μοιραστώ το θέμα μου. Είμαι 22 χρονών και σε 5 μήνες κλείνω τα 23. Ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάτι με κάποιο αγόρι, δηλαδή ούτε φιλί δεν έχω δώσει. Πάντα ήμουν μια κοπέλα με παραπάνω κιλά,με αποτέλεσμα να μην έχω αυτοπεποίθηση και έτσι τα αγόρια δεν με προσέγγιζαν. Το είχα συνηθίσει όλο αυτό, οπότε μετά από κάποιο σημείο σταματησα να το σκέφτομαι και να μη με πειράζει. Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με σεζόν, όταν έφυγα για πρώτη φορά και πήγα σε νησί για δουλειά,στα 20-21 εκεί ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισε αγόρι. Εγώ όμως τον απέφευγα, αλλά ούτε και εκείνος μου έλεγε ξεκάθαρα τι ήθελε. 1 μήνα κράτησε όλο αυτό, ύστερα για επαγγελματικούς λόγους χωριστήκαμε. Γύρισα πίσω στη πόλη μου, αλλαγμένη,είχα χάσει κάποια κιλά λόγω δουλειάς και είχα λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση, αλλά και πάλι δεν με προσέγγισε κάποιος. Τώρα που το σκέφτομαι, φταίω και εγώ, γιατί βγάζω κάτι έτσι ώστε να μην έρχονται κοντά μου. Φεύγω ξανά για δεύτερη σεζόν,το καλοκαίρι που μας πέρασε, 21-22 δηλαδή. Δεν με προσέγγισε κάποιος, αλλά μπορώ να πω ότι είχα μια άνεση με όλα τα αγόρια που δούλευα μαζι. Μπορεί να μου άρεσαν κάποια αγόρια, αλλά δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί τους γιατί φοβόμουν ότι θα μαθευτεί πως είμαι παρθένα. Γυρίζω ξανά στη πόλη τον χειμώνα, εντελώς αλλαγμένη, είχα χάσει πολλά κιλά και η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη. Αλλά και πάλι δεν με ένοιαζε αν έβρισκα κάποιο. Έλεγα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ώσπου μέσα σε μια εβδομάδα με φλέρταραν δύο άντρες. Ο ένας ήταν από την σχολή που είχαμε τελειώσει. Είδε μια φωτογραφία μου στο ινσταγκραμ και στο καπάκι μου στέλνει μήνυμα για να βγούμε. Του το ξεκοψα ευγενικά, γιατί δεν μπορούσα να τον δω αλλιώς και ήταν και 12 χρόνια μεγαλύτερος μου. Ο δεύτερος ήταν ένας άγνωστος. Ήμουν με μια φίλη μου στη καφετέρια, μιλούσαμε για ένα ταξίδι, περνούσε αυτος από δίπλα,το άκουσε και έτσι χώθηκε στη συζήτηση. Φεύγει, πάει κάθεται στη παρέα του και όλη την ώρα,γύριζε και με κοιτούσε, ώσπου έρχεται και μου ζητάει τηλέφωνο ή φβ, αλλά εγώ δεν έχω φβ. Φυσικά και δεν έδωσα το τηλέφωνο σε έναν άγνωστο. Εγώ για να κάνω σεξ με κάποιον, θέλω να έχω σχέση, έτσι ώστε να τον γνωρίσω καλύτερα και να μου βγει να προχωρήσουμε. Αυτός που θα βρεθεί θέλω να καταλάβει γιατί τόσο καιρό δεν έκανα κάτι με κάποιον και όχι να με κρίνει. Δεν είμαι άτομο της μιας βραδιάς. Δεν είναι κακό να δοκιμάζουμε, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου βγαίνει. Θέλω να τον γνωρίζω τον άλλον πρώτα. Αυτά είχα να πω.ΥΓ: αν αναρωτιεστε αν έχω σεξουαλικές ορμές, φυσικά και έχω όπως όλοι οι άνθρωποι. Για αυτό ικανοποιούμε μονη μου,δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί πλέον δεν θεωρείται ταμπού για τις γυναίκες. Ίσα ίσα με αυτόν τον τρόπο όλοι οι άνθρωποι μαθαίνουμε το σώμα μας. Θα χαιρομουν να μου πείτε τις απόψεις σας.????????????????
11
 
 
 
 
σχόλια
Προς saint,Με πήρε ο ύπνος βρε ''saint'' και τώρα το είδα. Ευτυχώς όμως που δεν κοιμάμαι όρθια τελικά στη ζωή. Δόξα το Θεό! Αν η βάση είναι το ψέμα και η εξαπάτηση και υπάρχει η δολιότητα εξαρχής, μακριά από μένα και από τον καθένα που παίζει σε ταμπλό και ταμπλά και μπλα μπλα. Μακριά από μένα οι απάτες, οι κατασκοπείες. Αν σε άλλους αρέσει δικαίωμά τους να παίζουν με επικίνδυνες φωτιές. ''Ευχαριστώ'' αλλά δεν θα πάρω. Τα πυροτεχνήματα που λες για μένα προσωπικά φτιάχνονται με αληθινές βάσεις και γίνονται μετά αριστουργήματα.Και όχι στη γυάλα μου δεν θα καθίσω αλλά θα αντιδράσω αν νιώθω απειλή.Δεν θέλω άλλο να συνεχίσω γιατί έχω με πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθώ. Αυτά.Αντίο και με τη νίκη!
Η άποψή μου λοιπόν.1.Έχεις άλλο ταμπού, αυτό του ότι αν δεν σου εγγυηθεί ο άλλος πράγματα πιστεύεις ότι θα πηδήξει και θα φύγει. Οχί, δεν πάει έτσι. Άλλοι είναι οι λόγοι. Μπορεί να είσαι παντρεμένη με τον σ´λλον 30 χρόνια και μια μέρα να ξυπνήσει και να σφάξει όλη του την οικογένεια, ποτέ δεν ξέρουμε καποιον όπως το εννοείς (με την έννοια να αντριδρά εντελώς προβλέψιμα).2.Η αυταξία σου δεν καθορίζεται από τον παρθενικό σου υμένα.3.Η ποιότητα ζωής σου καθορίζεται εν μέρει από την ερωτική σου έκφραση.4.Το σεξ είναι δημοκρατικό, για όλους υπάρχει το κατάλληλο κοινό. Αν δεν με πιστεύεις, δες κατηγορία πορνό bbw.5.Όυτε τα κιλά σου καθορίζουν την αυταξία σου. Πάρ'το αλλίως, νέα κοπέλα.
Α...μαθετε επιτελους ειδικα εσεις οι γυναικες οτι το σεξ ειναι μια φυσιολογικη αναγκη...οπως το να φας κ το να το εξιδανικευετε ετσι ειναι μεγαλο σφαλμα.δεν λεω το να αγαπας καποιον κ να κανεις σεξ ειναι ωραιο απλως δινει μια αλλη γευση.Β...το ενα σου μυριζει το αλλο σου βρωμαει....Γ...καλα κανεις κ αυτοικανοποιησε κ βεβαια δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.
Κοίτα, καταλαβαίνω το άγχος σου, παρότι θεωρητικά δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για αυτά. Αυτό που θα σου πω όμως είναι οτι για να φτάσεις στο σημείο της σχέσης, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τον ξέρεις από πριν. Το παιδί στην καφετέρια πχ ήταν μια ευκαιρία, εσύ όμως προδικασες τα πράγματα ότι πρόκειται για ένα σεξ και τέλος. Που ξέρεις πως θα κατεληγε; αν ήταν καλό παιδί και έψαχνε σχέση; Και τέλος, το θέμα της παρθενιάς δεν είναι παράσημο πλέον, ο καθένας με το σώμα του κάνει ο,τι το ευχαριστεί, είναι ξεκάθαρα επιλογή, μην φανατιζεσαι άσκοπα σε δήθεν ηθικές.
Τώρα αυτό που θα σου πω αν θες πίστεψέ το. Όταν είδα το παιδί στη καφετέρια ήταν καθαρά Δευτέρα,το διανοεισαι ότι τον ξανά είδα τυχαία μετά από 6 μέρες; Σταμάτησε και μου μίλησε, και αυτή την φορά μου έδωσε το τηλέφωνο του, επειδή εγώ δεν το έδινα. Ήταν επίμονος,στο να βγούμε. Όταν τον κοιτούσα, αυτό που έβλεπα ήταν να γελάνε μέχρι και τα μάτια του. Πες το όπως,θες. Σημάδι από τον Θεό;; Μοίρα; Κάρμα;; Ήταν να ξανά συναντηθούμε ώστε να μου δώσει το τηλέφωνο και πριν φύγει,μου χάιδεψε το μάγουλο
Χρειάζεται προσοχή βρε άγιε. Καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι τελευταία. Υπάρχουν χαμαιλέοντες που το δείχνουν καλοί αλλά έχουν άλλες προθέσεις εξαπάτησης. Για παράδειγμα μπορεί να σε κατασκοπεύουν και συ να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, αλλά αν είσαι έξυπνη/ος το καταλαβαίνεις έστω αργά. Μετά χάνεσαι σε ένα αερόστατο και γίνεσαι αερικό. Ωραίο παράδειγμα;Γεια σου βρε saint!
Προς saintΜπα βρε ''saint'' δεν χωράω σε καλούπια, είμαι ελεύθερο πνεύμα και ούτε σε κουτάκια μπαίνω! Οι γυάλες, μου προκαλούν δυσφορία. Προτιμώ το περπάτημα να είμαι αεράτη αλλά σε φόρμα ταυτόχρονα για να μην παχαίνω!χαχα
η γυάλα είναι για να παραμείνεις αποστειρωμενη απο τον "κακο" κόσμο γύρο που έχει προθέσεις εξαπάτησης κτλπ. οχι οτι θα μπεις σε καλουπι.Για την εξ ειναι κυριως που παραπονιεται ενω το ζει μεσα απο τη γυαλα.Όλα στο παιχνίδι είναι,παίζοντας με την φωτιά μπορεί και να τσουρουφλιστεις, μπορεί αν φτιάξεις και γαματα πυροτεχνύματα όμως.Αν δεν γουστάρεις δεν παίζεις, κάθεσαι στη γυάλα σου.
Scroll to top icon