«Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»

«Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Facebook Twitter
4

1.200 άτομα προσέτρεξαν για να συνδράμουν τη νέα προσπάθεια του Ανδρέα Λοβέρδου να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή με την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα με τον τίτλο «Συμφωνία Για Μια Νέα Ελλάδα.»

Όπως είπε ο βουλευτής και επί μακρόν  πρώην υπουργός "σπάμε, σήμερα, εδώ, την αμηχανία και την αδράνεια του πολιτικού συστήματος", ασκώντας και κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση η οποία, όπως ανέφερε, "ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες μεταπολιτευτικές πρακτικές που μας κατέστρεψαν, και αφετέρου στα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία συναγωνίζονται σε δημαγωγία και επικίνδυνους παληκαρισμούς".

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στο σύνθημα του νέου πολιτικού φορέα που θα είναι «ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία», έχοντας δίπλα του ως πιο γνωστό όνομα τον ΠΑΣΟΚ έως πρόσφατα, ανεξάρτητο πλέον Χρήστο Αηδόνη.

Δίνοντας και το στίγμα του κόμματος; Από το βήμα ο κ. Λοβέρδος το τοποθέτησε  ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει "τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ.

«Ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος. Ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση. Τέλος ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ".

Απλώνοντας τις φιλοδοξίες του για το νέο εγχείρημα ο κ. Λοβέρδος είπε ότι θα αλλάξει "την πορεία της χώρας και θα ιδρύσει μαζί με άλλους, την Δ´ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια