ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 16:27

Κάθε φορά προτάσεις για συναντήσεις.

Αφού ποτέ δε θα γίνει σιγά μη μαζευτούνε όλοι οι σχολιαστές να πιούν καφέ. Άλλος μένει Αθήνα άλλος Θεσσαλονίκη άλλος επαρχία και άλλος εξωτερικό. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν και να βρεθούν το κάνουν αλλά συνήθως δεν είναι μεγάλες ομάδες δυο ή τρεις που τα βρίσκουν τέσσερις και ο κόσμος όλος. Το κουφό είναι ότι οι μοναχικοί δεν θέλουν όσους είναι σαν κι αυτούς γι' αυτό δεν κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις σε άτομα που είναι στην ίδια θέση και θέλουν να βρεθούν με όλους. Τι τους θέλουν τους πολλούς ας πούνε σε κάποιον/α συγκεκριμένα που είναι χωρίς παρέα και μένουν στην ίδια πόλη. Το φέρνουν απέξω για να γνωρίσουν αυτούς που θέλουν αυτό καταλαβαίνω. Παντού το ίδιο βιολί είναι ένας δυο που θέλουν να γνωρίσουν οι περισσότεροι αντί να κάνουν κονέ μεταξύ τους. Μετά λέμε δεν πετυχαίνουμε να κάνουμε φίλους, αν κοιτάζουμε ποιος μας γυαλίζει και δεν κοιτάζουμε τον απλό άνθρωπο που είναι μόνος του όπως κι εμείς δεν αλλάζει τίποτε. Όσες φορές έχω δει να ζητάνε ξεκάθαρα συνάντηση εδώ και αλλού στο διαδίκτυο δεν είναι ποτέ συνηθισμένες περιπτώσεις ανθρώπων έχουν κάτι ξεχωριστό. Πρέπει να έχει κάτι ξεχωριστό κάποιος για να πάμε για έναν καφέ ή για έναν σινεμά; Είμαστε μόνοι και θέλουμε το σούπερ ντούπερ ουάου άτομο για παρέα αποφασίστε τι θέλετε κάποιον για παρέα και κουβέντα ή όχι.
16
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς με τον καφέ δεν είναι τόσο πιασάρικο όσο με το φαγητό. Αν πούνε και για την τέλεια ΓΛΥΚΙΆ κρέπα, μπορεί κάτι να γίνει. Δεν ξέρουν από σωστό μάρκετινγκ.Υ. Γ. Δεν κάνουν τον καφέ όπως θέλω έξω.
Αφού δεν ειπώθηκε ότι η μπανάνα έχει τις ίδιες θερμίδες με την σοκολάτα, όλα καλά νομίζω.Υ. Γ. Δεν τρελαίνομαι για μπριζόλα, μ' αρέσουν τα λευκά κρεατα πιο πολύ, τα γλυκά και φυσικά οι... ΜΠΥΡΕΣ.
Πολύ κρίμα! Εγώ όλα τα αλεθω, είμαι τόσο εκνευριστικα εύκολη στο φαγητό και στη μαγειρική που αναγκάζομαι να κάνω κάθε μέρα γυμναστική για να διατηρηθω. Δοκίμασε να φτιάξεις κοτόπουλο με μπύρα.. Τσιγαριζεις σε λόγο λάδι θα τα κομμάτια του κοτόπουλου, μαζί με κρεμμύδι όχι ιδιαίτερα ψιλοκομμενο και μόλις πάρει χρώμα, προσθέτεις ένα κουτάκι μπύρας (το περιεχόμενο). Κατά προτίμηση μπούτια κοτόπουλου και συγκεκριμένα 2. Βάλε ένα κουταλάκι της σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση ντιζον), αλατοπίπερωσε καλά και βράσε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Πέντε λεπτά πριν το βγάλεις πρόσθεσε κρέμα γάλακτος προαιρετικά και συνόδευσε το με ρύζι ή τηγανιτη πατατα! Έτσι θα συνδυάσεις τις δύο αγάπες σου και θα εντυπωσιάσεις κόσμο ακόμα και παιδάκια! Η αλκοόλη εξατμίζεται κατά τον βρασμό και μένει στο τέλος μια υπέροχη γεύση, πολύ ιδιαίτερη.. Ενίοτε βάζω και πιπεριά γιατί τη λατρεύω!
Κοίτα να δεις που μέσα στα επόμενα σκ θέλω να φτιάξω ένα νόστιμο (και σχετικά εύκολο) κοτοπουλάκι (το μπούτι το λατρεύω) και έδωσες και συνταγή. Σ' ευχαριστώ πολύ. :DY. Γ. Εννοειται πως αγαπάμε την πιπεριά σε όλα τα χρώματα κιόλας. :)
Ουυυυ τέλεια τότε! Για καλύτερες οδηγίες και πιο προσεγμένες μπες στην αντίστοιχη συνταγή της Μπαρμπαριγου στο σαιτ της και απλά προσθεσε ότι άλλο σ αρέσει στο τσιγαρισμα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος αν θέλεις! Προσωπικά σωταρω καλά πιπεριες και μανιτάρια (αν έχω) και τα αφαιρώ πριν βάλω την μπύρα γιατί μ αρέσει να κάνουν κρατς (Team Κρατς by Ioannina city)! Όταν Κι αν την κάνεις πες μου πως έγινε και εντυπώσεις!!!
@Κυρά ΔασκάλαΕννοείται :) :) :)@ troll_detectorAπο το να λέω δέκα φορές έναν καφέ που δεν τον πετυχαίνουν και να γινομαι φορτικη, ε δεν τον προτιμώ. Μ' εξαίρεση τον φρεντο καπουτσίνο που τον πίνω ακόμη και σκέτο.
@ Ατέρμονη ΑνίαΑπλά θεωρώ ότι όταν ένιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς δε σ' ενδιαφέρει τόσο το πού θα πας (προφανώς σε λογικά πλάισια.. δε θα πας και σε συναυλία μεταλ) ούτε και το τι θα φας/πιεις εκεί που θα πας.. προσωπικά ποτέ δε μ' άρεσε ο καφές που κάνουν έξω.. αλλά ποτέ δεν το έχω θεωρήσει ως λόγο για τον οποίο θα αρνηθώ μία έξοδο με κάποιον που εκτιμώ..δε λέω ότι κάνεις κάτι κακό.. δικαίωμά σου να έχεις κάποιες απαιτήσεις από την έξοδο σου..
Νομίζω ότι έγινε μια μικρή-μικρή παρεξήγηση. Αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εξομολόγηση η οποία αναφέρεται μεταξύ αγνώστων και απλά σκέφτηκα πως αν μπει κι ένα δελεαρ σε περίπτωση που οι γνωριμίες βγουν μάπα-που τους το απεύχομαι - να έχουν κάτι καλό κι ένα έξτρα κίνητρο μεταξύ αστείου και σοβαρού.Τώρα ότι σπάνια θα πιω καφέ σε έξοδό μου (σε μπύρες υποκυπτω να ξέρετε γκουχ-γκουχ) ε και σε μετάλ συναυλία θα πήγαινα με άτομο που εκτιμώ και μου χει πάρει και εισιτήριο. :ΡΑν είναι ντεθ μετάλ βέβαια, θα πάρω κι ωτοασπίδες μαζί μου.
Scroll to top icon