ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2019 | 21:43

Δεν δινω δευτερη ευκαιρια

Εχετε επιχειρηση. Απασχολουσατε καποιο ατομο. Εκανε πολυ καλα την δουλεια του, αλλα προεκυψε μια διαφωνια με τα οικονομικα που εξελιχθηκε σε μεγαλο καβγα και ληξη της συνεργασιας. Εχουν περασει χρονια και σημερα αυτο το ατομο ηρθε και μου ειπε οτι αναζηταει εργασια στον χωρο μου. Πως θα ενεργουσατε; Για μενα, οταν τελειωσει μια συνεργασια βαζω τελος οριστικο. Οποιος φυγει, εφυγε για παντα. Την ειχε την θεση. Ας εμενε.
8
 
 
 
 
σχόλια
Διαφωνώ. Αν ήταν καλό αυτό το άτομο στην δουλειά του θα τον ξαναέπαιρνα.ΕΚΤΟΣ αν με είχε παρατήσει στα κρύα του λουτρού γιατί βρήκε κάτι καλύτερο , και το έκανε ξαφνικά.Σε αυτή την περίπτωση θα το επαναλάβει.Σε περίπτωση όμως που δεν τα βρήκατε στα οικονομικά γιατί εκείνος θεωρούσε πως αξίζει παραπάνω ή κι εσυ θεωρούσες πως δεν βγαίνεις ή δεν αξίζει η δουλειά του για παραπάνω, είναι κάτι που είναι φυσιολογικό, και θα το ξανακοιτούσα το ζήτημα.
Δε διευκρινίζεις που διαφωνησατε για τα οικονομικα. Μαλλον είναι αυτο που λεει η Λιλίκα. Αλλιως θα μιλουσες ξεκάθαρα κ θα ελεγες ακριβως που ηταν το προβλημα. Την ειχε τη δουλεια και την εχασε? Γιατι να μην πουμε τον ειχες τον καλο εργαζόμενο και τον εχασες?
Εγώ ξες τι κατάλαβα; Ότι δεν τον πλήρωνες αρκετά καλά, βρήκε αλλού καλύτερα, σηκώθηκε κι έφυγε, εσύ έμεινες παγωτό γιατί έχασες έναν πολύ καλό υπάλληλο και τώρα (άγνωστο πώς ήρθαν τα πράγματα για εκείνον) γύρισε σε σένα, εκεί που ξέρει τη δουλειά αλλά εσύ για αντίποινα που είχε φύγει, δεν τον παίρνεις πίσω.Σωστά; Αν ναι, τέρμα κομπλεξικό.
Δουλειά είναι όχι ερωτική σχέση , που το κρατάς και μανιάτικο. Μπορεί να ζητάει να ξαναεπιστρεψει αλλά δεν θα σε παρακαλέσει κιόλας. Θα καταλάβαινα την στάση σου αν δεν δούλευε καλά κατά τα άλλα όλοι έχουμε δικαίωμα να ψάχνουμε για άλλες ευκαιρίες και εμπειρίες προκειμένου να προοδεύσουμε. Υπάρχουν εργασίες που ο μισθός είναι καλός μεν αλλά δεν δίνουν δυνατότητα εξέλιξης ή ο μισθός αλλού είναι καλός. Είσαι κομπλεξικος επειδή είσαι βολεμενος.
Scroll to top icon