ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2019 | 00:45

Είμαι ένας αποτυχημένος

Που προσπαθεί να βρει δουλειά στον τομέα του, Αγγλικα μέτρια, αργή δακτυλογραφηση, ορθογραφία έτσι και έτσι, αφηρημένος , αγχώδης και αντικοινωνικος. Πήρα και πτυχίο με άριστα πανάθεμα με. Άλλη μια αποτυχημένη συνέντευξη για σήμερα. Υ.Γ Δυνατό χαρτί για κάθε εταιρεία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα λες εσύ για σένα. Ο εργοδότης κοιτάει όμως πως θα γεμίσει η τσέπη του. Και άλλοι είναι αγχωδης, αντικοινωνικοί, χωρίς αυτοπεποίθηση σκυβουν μονίμως το κεφάλι αλλά δουλειά βρίσκουν επειδή έχουν προϋπηρεσία. Αν περιμένεις με πτυχίο, μέτρια αγγλικά και καλό χαρακτήρα να βρεις δουλειά θα περιμένεις πολύ καιρό. Ψάξε να βρεις μέσω κοινού γνωστού μια δουλειά να αποκτήσεις μια προϋπηρεσία αρχικά και αργότερα βλέπεις πως θα πάει. Και μην παραμελεις άλλους κλάδους πέρα από το αντικείμενο σου. Μπορεί να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει περισσότερο. Αλλά ακόμα και εκεί χρειάζεσαι είτε προϋπηρεσία είτε κάποιον γνωστό. Μην περιμένεις να πας σε ψιλικατζίδικο και να σε παρακαλανε να δουλέψεις. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Με καλή προσωπικότητα δεν γεμίζει η τσέπη του εργοδότη.
Αν πιστέψεις λίγο στον εαυτό σου, θα τον πλασάρεις και καλύτερα.. Η προσωπικότητα μετράει πολύ περισσότερο από τα χαρτιά!!Καλή τύχη σου εύχομαι και μην απελπίζεσαι ποτέ.!
Scroll to top icon