Οι ΑΝΕΛ έβαλαν αγγελία για υποψήφιους ευρωβουλευτές

Οι ΑΝΕΛ έβαλαν αγγελία για υποψήφιους ευρωβουλευτές Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Με ένα δελτίο τύπου - αγγελία για επίδοξους, υποψήφιους ευρωβουλευτές, οι ΑΝΕΛ επιχειρούν να κλείσουν το ψηφοδέλτιό τους για τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

«Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν όσους «ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές» συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, να στείλουν τα βιογραφικά τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 

«Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών - κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Αναλυτικά η αγγελία

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

»Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

»Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών - κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

»Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια