ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 00:47

γραμματοσημο...

ενα εχω καταλαβει... ολοι οι ανθρωποι οταν τους δινεις την σημασια που εκεινοι σου ζητησαν,ειτε αμεσα ειτε εμμεσα,δεν νοιαζονται απλα...γι'αυτο γραψιμο απο δω κ περα...εχουμε κ μεις εγωισμο αλλα τον ριξαμε για σας...οχι πια..
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά κάνετε και τον έχετε. Προσωπικά πιστεύω ότι κάνουμε αυτό θέλουμε, εκδηλωνουμε αυτά που θέλουμε στο πλαίσιο που θέλουμε και αν δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα πάμε γι' άλλες πολιτείες. Δεν είναι ζήτημα εγωισμού είναι ζήτημα πεπερασμένου χρόνου στη γη και πως ότι κάνει το κοίταγμα στο ταβάνι να φαίνεται υπερφανταστική δραστηριότητα είναι χάσιμο χρόνου που δεν επιστρέφεται και χάσιμο ενέργειας που δύσκολα αναπληρώνεται.
δεν ειναι φτυσιμο. ειναι να δειχνεις οτι εχεις και εσυ τη δικια σου ζωη και δε θα κρεμεσε απο τα @@ κανενος. αυτο ειναι ξενερωτικο, ενοχλητικο και μη ερωτικο...αυτα με τα φτυσιματα και μλκιες ειναι που λενε 15χρονα...σου αρεσει καποιος/α? κανεις κινηση.απαντανε? εχει καλοςδεν απαντανε? κανεις τη ζωη σουτο ολο ζητημα ειναι να κανεις κινιση μεσα στα πλαισια του να δειχνεις το ενδιαφερον (να δειχνεις πραγματικα και οχι να θελεις να καταλαβει ο αλλος απο το μικρο τικ στο δαχυλο του ποδιου σου).Εαν ο αλλος ενδιαφερεται πραγματικα θα ανταποκριθει. Αν οχι, τοτε σημαινει δεν ψηνει και πολυ..Απλα τα πραγματα..
Scroll to top icon