ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 23:14

Δεν εχω φίλες και φίλους...

Είμαι 32 ετών γυναίκα και νιώθω αποτυχημένη σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Είμαι μόνη τελείως, χωρίς παρέα ή συντροφικότητα... Μένω ακόμα με τους γονείς μου,δεν έχω δουλειά, είμαι ανειδίκευτη κιόλας... Έχω ακόμα ακμή και γενικά δεν έχω την εμφάνιση που θέλω... Νιώθω ανίκανη και άχρηστη. Τα χρόνια περνούν χωρίς νόημα και σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει στο παρελθόν και απογοητεύομαι... Ξεκίνησα γυμναστική πριν λίγο καιρό,θα μπορούσε κάποιος να μου πει κάτι; Δεν έχω λεφτά να πάω σε ειδικό..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το βασικό είναι το οικονομικό. Αυτό επικεντρώσου να λύσεις πρώτο. Όλα τα άλλα αποκει διακλαδίζονται.Μέσω γνωστών, μέσω αυτοαπασχόλησης (επχεις κάποιο δημιοργικό ταλέντο;), μέσω αιτήσεων αφού μάθεις κάτι (δακτυλογραφηση, γλώσσα, υπολογιστές κλπ).Βάλε πλάνο για ένα έτος μπροστα, ώστε σε 2 χρόνια να κατορθώσεις να μείνεις μόνη σου. Για την ενήλικη ακμή μπορεις να ενημερωθείς από το διαδίκτυο σε ικανό βαθμό, επίσης δικαιούσαι με το ασφαλιστικό σου δικαίωμα δωρεάν επίσκεψη στο δερματολογικό νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, αν είσαι Αθήνα. Μπράβο για το γυμναστήριο!Καλή δύναμη!
Ξεκίνα να επενδύεις στον εαυτό σου, μάθε μια τέχνη, μια ξενη γλώσσα, κάτι. Χρόνο έχεις, προσφερε εθελοντική εργασία με αντάλλαγμα την εκπαίδευση σου σε ένα αντικείμενο. Σε μια χώρα που πτυχιούχοι σερβίρουν καφε για να επιβιώσουν, το να είσαι ανειδίκευτη μηδενίζει τις πιθανότητες να βρεις οποιαδήποτε δουλειά. Ελπίζω να βρεις τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.
Θες να αλλαξεις πολλα και ολα μαζι πραγμα που σε αγχωνει γιατι δεν ξερεις απο που να ξεκινησεις. Σκεψου ποιο ειναι εκεινο το ενα πραγμα που σε ενοχλει περισσοτερο στη ζωη σου αυτη τη στιγμη και επικεντρωσου εκει. Δυστυχως κανεις δεν θα ρθει με μαγικο ραβδακι η καβαλα σε ασπρο αλογο για να σε σωσει. Ο καθενας σωζει τον εαυτο του σ'αυτη τη γη. υγ: Θα θελα να σου ευχηθω να εχεις μια ομορφη ζωη, ομως θα σου ευχηθω να διεκδικησεις τη ζωη που θελεις :-)
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σου πει κανείς για να αλλάξει κάτι. Μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Σου συστήνω να πας σε κάποιον ειδικό. Κάνε ότι μπορείς να βρεις τα χρήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν καλές τιμές όταν βλέπουν πως ο άλλος όντως χρειάζεται βοήθεια. Σκέψου αυτό: ή που θα αλλάξεις κάτι εσύ, ή που θα μείνεις στον ίδιο φαύλο κύκλο όλη σου τη ζωή. Εσύ τι επιλέγεις;
Scroll to top icon