ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2019 | 13:53

Ένας άνθρωπος για μένα..

Είμαι η Β. και είμαι 27 ετών...με έχει πιάσει μια μελαγχολία τελευταία έντονη. Κουράστηκα να είμαι μόνη. Όλοι όσοι γνωρίζω θελουν μόνο σεξ από μενα και τίποτα άλλο. Ούτε προκλυτική είμαι, ούτε καμία εύκολη. Είμαι μορφωμένη,έχω δυο μεταπτυχιακά, αρκετά εμφανίσιμη, ανεξάρτητη οικονομικά και δεν βρίσκω κάποιον άνθρωπο να κάνω σχέση. Οι φίλοι μου έχουν φύγει στο εξωτερικό και όσοι είναι εδώ έχουμε χαθεί λόγω δουλειάς. Δεν έχω κύκλο για να γνωρίσω κάποιον αντρα και έχω καταλήξει στο τίντερ μηπως σταθώ πάλι τυχερή όπως πριν χρόνια που έκανα από εκει σχέση. Κουράστηκα να είμαι μόνη.Θέλω καποιον να με νιώθει..κουράστηκα..
8
 
 
 
 
σχόλια
Αγάπη μου, δεν είναι ότι θέλουν μόνο σεξ, υποχρεώσεις δεν θέλουν!!Το συνεχόμενο "μόνο σεξ" με το ίδιο άτομο μορφή σχέσης είναι (θα παραγγείλετε και μια πιτσα επειδή ανοίγει την όρεξη, θα δείτε και καμμιά σειρά, θα σε πάρει και μια αγκαλιά μετά αν δεν είναι αούγκανος...)
Τηλεπφωνα.Μηνύματα καλημέρα-κσληνύχτα.Μηνύματα γενικά όλη μέρα.Ελεγχος σε εξόδους.Έλεγχος σε δουλειά/σχολή.Έλεγχος στα σόσιαλ.Δώρα σε επέτειο μηνός, εξαμήνου, γνωριμίας, πρώτου φιλιού, πρώτου φασώματος, πρώτου σεξ.Δώρα γενεθλίων, γιορτής, χριστουγέννων, πάσχα (λαμπάδα και σοκολατίτσα), βαλεντίνου.Διακοπές μαζι όλη μέρα αυτοκόλλητοι.Θες κι άλλα;
Όταν τίθεται στην πρωτη πρώτη συνομιλία το ερώτημα "τι πρόκειται να έχουμε εμείς οι δυο", δεν είσαι ερωτευμένος, απλά δεν έχεις προλάβει να νιώσεις κάτι άλλον πέραν της διάρροιας της ανάγκης σου (να μειώσεις το βάρος των γονάδων σου ή να μειώσεις την μοναξιά σου αντίστοιχα).Σκληρό αλλά αληθινό. Τους έρωτες με ένα και μοναδικό βλέμμα από μακριά, μέσα απο το φυμέ τζάμι μιας κούρσας ΚΤΕΛ προς Αλεξανδρούπολη, ενώ ζεις Καστελλόριζο (ναι, το ξέρω οτι δεν γίνεται γεωγραφικώς, αυτό είναι το νόημα) τους ζουν ονειροβατούντα άτομα που δεν έχουν ουσιαστικά άλλα προβλήματα στην ζωή τους.
Γιατί δεν ξεκινάς να κάνεις πράγματα με τον εαυτό σου; Δεν είναι καλύτερο από το τιντερ, να βγεις έξω να διασκεδάσεις με τον εαυτό σου, να πιεις ένα ποτάκι, να πας σε ένα θέατρο..; Κι έτσι είναι πιο πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία .
Μην απογοητεύεσαι, μπορεί να μην έχει τύχει να βρεις τον κατάλληλο στον κύκλο σου. Έτσι έγινε και με την αδερφή μου (Που και αυτή είχε όλα τα καλά αλλά έπεφτε από τον έναν ακατάλληλο στον αλλον). Τέλος πάντων, όταν γνώρισε τον κατάλληλο, συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως και παντρεύτηκαν μετά από κάποιους μήνες. Ήταν κ οι δύο συνειδητοποιημενοι στο τί ήθελαν. Είχε απογοητευτεί αλλά δεν το έβαζε κάτω. Ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκε τελικά τον κατάλληλο σύντροφο, όπως κ έγινε.
Scroll to top icon