ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2019 | 12:08

Μόνος μου

Εδώ και τρια χρόνια, η ζωή μου πάει από το κακό στο χειρότερο. Σε λίγες μέρες γίνομαι 24 και σκέφτομαι γιατί σπαταλησα τη ζωή μου σε λάθος ανθρωπους; Γιατί επενδυσα το μέλλον μου σε λάθος σπουδές; Γιατί δεν έκανα κάτι σωστό και χρήσιμο για μενα;Τώρα είναι πολύ αργά για μια νέα αρχή. Έχω τρελαθεί. Δίνω ξανά και ξανά τα ίδια μαθήματα στη σχολή, ενώ θα μπορούσα εκείνα τα χρόνια να σπουδάσω και να μάθω κάτι χρησιμοτερο από τα ηλίθια Οικονομικά και να μη βλέπω τις φάτσες ματαιόδοξων και ψωνισμένων καθηγητών μου, που νομίζουν είναι σπουδαίοι και τρανοί. Παλιοβυσματα, φιλοχρηματοι και ψυχοπαθείς είναι.Με τις κοπέλες, πάντα ήμουν συνεπής σε λόγια και έργα. Ένιωθα ένοχος μέσα μου αν τους έκανα το παραμικρό κακό ή αν τους έλεγα ψέματα. Ήθελα να τους προσφέρω πάντα το καλύτερο. Μα οι πολλές ευγενείες και οι πολλες καλοσύνες με φάγανε. Έχω δώσει την καλύτερη ενέργειά μου, χρόνο που δε μου περίσσευε και που έπρεπε να αφιέρωνα αλλού όταν έπρεπε, σε κοπέλες που δεν άξιζαν ούτε ένα τυπικό "καλημέρα".Και λέω, τι στο διάολο; Τι να κάνω για να επιβιώσω σε αυτή την βρωμοκοινωνια; Να γίνω και εγώ σκατόψυχος, νταής και να συμπεριφερομαι με τρόπο που δε θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται;Εγώ δε θέλω να γίνω κακός. Έχω βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα. Με αηδιάζει η ψευτιά εκεί έξω. Θα ήθελα να ζω ολομόναχος σε ένα ξεχασμένο χωριό. Θέλω την ηρεμία μου. Ούτε άντρες, ούτε γυναίκες. Μόνος μου!Έχω κάτσει στο κρεβάτι από το Σάββατο, τρώω μόνο λίγο ψωμί του τοστ σκέτο και πίνω λίγο νερό. Και τώρα που θα βγω, θα βγω γιατί μου τελείωσε το ψωμί.Και να πει κάποιος ότι πρέπει να πάω σε ειδικό. Έχω πάει και ακόμα πηγαίνω σε ειδικούς και ή που θα εισπράττω ψεύτικη συμπόνια για τα λεφτά ή που θα εισπράττω κυνισμό, προσωπικές προσβολές και αλαζονεία. Τζόκερ είναι να βρεις έναν που να σε εμπνεύσει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.Θέλω κάπου να τα πω, γιατί όσο περνάνε οι μέρες, τόσο νιωθω ότι δε μπορώ να επιβιώσω στην ψευτιά της κοινωνίας!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ενος λεπτου σιγη για ολους εμας που ημασταν στο σχολειο ρομποτακια χωρις συνειδηση, που ημασταν ταπεινοι και χαμηλων τονων και απλως προσπαθουσαμε για το καλυτερο,που διαλεξαμε δυσκολες σχολες γιατι πιστεψαμε πως θα εχουμε επαγγελματικο μελλον καλυτερο απο των γονιων μας και δε θα πεινασουμε οπως εκεινοι, που τελικα καταλαβαμε οτι ο χωρος στον οποιο ειμαστε δεν μας γεμιζει, μας κανει να νιωθουμε δυσφορια, μας πληγωνει, δεν μας δημιουργει κανενα κινητρο, δεν μας εξιταρει τελικα, μας κανει να νιωθουμε αχρηστοι και αποτυχημενοι, ενω ειχαμε συνηθισει να νιωθουμε αυτοεκπληρωση με ολα οσα ειμαστε. Ολοι οι απεξω κρινουν και επικρινουν, μονο οποιος ειναι στην ιδια θεση με εμας μπορει να καταλαβει.
Eγώ θα σε κράξω πάντως, δεν θα το κάνω με κακία ούτε για να το παίξω ανώτερη, αλλά όταν κολλάει κανείς έτσι κράξιμο για να ξεκολλήσει θέλει :PΤο μόνο που βλέπω είναι παραίτηση και άρνηση να αναλάβεις τις ευθύνες σου. ΕΣΥ διαλεξες τα οικονομικα, ΕΣΥ δεν έφυγες όταν είδες αρχικά ότι δεν σου αρεσουν, ΕΣΥ διάλεξες λάθος κοπέλες, ΕΣΥ τις ανέχτηκες. Μόνο εσύ φταις, και αυτο είναι υπέροχο, γιατι όταν φταις μπορεις να διορθώσεις κιόλας τα πραγματα. Όσο πιο μεγάλη η ευθυνη που αναλαμβανεις για την ζωη σου τοσο πιο μεγαλος ο ελεγχος που της ασκεις. Κάθεσαι λοιπόν τωρα αραχτος και τρως το τοστ σου και κατηγορεις την κοινωνια και τους καθηγητες και τα κοριτσια και δεν λεω ότι εχεις αδικο, αλλα αν περιμενεις να αλλαξει κοσμος γυρω σου περιμενεις και χαλιεσαι αδικα. Εγω νομιζω ότι σου λειπει κινητοποιηση και οραμα για την ζωη σου και για αυτο σου φαινονται ολα μαυρα και βρισκεις δικαιολογίες του στυλ "ειναι πολυ αργα", "ψωνια βυσματα", "καρχιες την ζωη μου φαγατε". Εισαι μονο 24..! Εχεις χρονο να αλλαξεις σχολη, να σκιστεις στο διαβασμα να την βγαλεις, να βρεις αλλους φιλους και να μαθεις να ξεδιαλεγεις το ποια κοπελα αξιζει και ποια οχι. Ξ ε κ ο λ λ α.Δες αυτο το βιντεο. Ξανα και ξανα μεχρι να εμπεδωσεις τι κανεις λαθος.https://www.youtube.com/watch?v=ktlTxC4QG8gΦιλικα ^_^
δεν τους κατηγορει. Απλως συνειδητοποιησε το πως εχει η πραγματικοτητα, και δεν το ειχε φανταστει οταν το επελεξε. Προσπαθωντας προφανως να μην τα βροντηξει στον αερα, σεβομενος τον κοπο τον δικο του και των γονιων του, ειπε να συνεχισει τη σχολη , να συνεχισει αυτην την καθημερινοτητα, γιατι ηξερε πως οπως εστρωσε επρεπε να κοιμηθει. Και οσο πιο πολυ πιεζει τον εαυτο του να ειναι καπου που τελικα δεν του ταιριαζει τοσο πιο πολυ αχρηστος νιωθει. Το ιδιο εχω παθει και εγω, ακριβως, και μπορω να τον κατανοησω 100%.
Μικρη καμπια κατάλαβα τι εννοείς. Αλλα, όσο και να αναλογιζεσαι το ποσο σκαρτος ειναι ο κοσμος γυρω σου, δεν αλλαζεις τιποτα. Αυτό που πιστευω ότι είναι σωστο να κανετε και εσυ και ο εξ ειναι να παρετε την αποφαση για το αν θα συνεχισετε η οχι την σχολη σας και να την φερετε εις περας χωρις καθυστερηση. Αν πχ πεις οκ συνεχιζω, διαβασε οσο αντεχεις να βγεις μια ωρα νωριτερα, αν πεις οκ τα παραταω, βρες αμεσα τι αλλο θα κανεις και βαλτο μπροστα. Οκ καλως η κακως κανετε μια επιλογη που δεν σας αρεσει, μην σας ριχνε αυτο , δειτε απο εδω και περα τι γινεται.
Scroll to top icon