ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2019 | 18:55

Ρε συ...

Η παρουσία μου είναι τόσο αδιάφορη για όλους. Πραγματικά ότι και να κάνω περνάω τόσο απαρατήρητη από όλους. Έλεος. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθώ τόσο πολύ να είμαι ευχαριστη. Συνήθως όλοι ξεχνάνε ότι ήμουν και εγώ παρούσα σε ένα γεγονός. Έχω κουραστεί πια. Με πληγώνει τόσο πολύ. Στον δρόμο αν δω κάνα γνωστό και πάω να τον χαιρετήσω δεν μου μιλάει καν. Αν όμως είμαι με καμιά φίλη μου , ή ακόμη και με την μάνα μου όλοι θα μιλήσουν σε αυτές. Εγώ κλασσικά σαν να μην υπάρχω, όπως πάντα. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για εμένα. Και όχι, πάντα προσπαθώ να είμαι ευχαριστη και να λέω μια καλή κουβέντα. Προσέχω τα πάντα στους άλλους, είμαι εκεί για όλους και βοηθάω όποτε μπορώ. Γιατί κανείς να μην μπορεί να κοιτάξει μια μέρα και εμένα να δεί την στεναχώρια μου και να με ρωτήσει απλά αν είμαι καλά. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι και να πεθάνω σε μια εβδομάδα θα έχω ξεχαστεί. Και πολύ είναι. Προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα προσωπικά και να μην είμαι υπερβολική. Αλλά πραγματικά έχει γα..θει η ψυχολογία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Πηγαίνω καιρό σε ψυχολόγο τώρα και παίρνω αγωγή για κατάθλιψη. Αυτά. Θέλω και εγώ να εκφράσω το παράπονο μου σε κάποιον. Πείτε κάτι ρε παιδιά. Μια συμβουλή, κάτι που ίσως που μου ξεφεύγει. Είμαι τρομερά συναισθηματικα φορτισμένη τώρα. Τέλος πάντων. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το αν ξεχνάνε οτι ήσουν παρούσα σε γεγονός, παίζει να τυχαίνει και επειδή ήδη νιώθεις αόρατη, να το εισπράτεις πιο αρνητικά; Αυτούς που δε σε χαιρετάνε, μην τους ξαναχαιρετήσεις. Ίσως να υπάρχει όντως ένα θέμα, αλλά να το νιώθεις ακόμα χειρότερο επειδή περιμένεις οτι όλοι θα σου φερθούν σα να είσαι απαρατήρητη; Να σου έλεγα οτι θα βοηθούσε (κατά τη γνώμη μου) να αποκτήσεις πιο πολλή σιγουριά, πιο πολλή αυτοπεποιήθηση ώστε να μην περιμένεις μόνο απο τους άλλους να σε προσέξουν, αλλά κι εσύ να τους προσέχεις ή οχι. Να έχεις κι εσύ κριτήρια για το ποιόν θα απορρίψεις, να νιώθεις καλά ώστε νσα μη χρειάζεσαι τόση επιβεβαίωση.
Πολλές φορές εισπράτουμε μια τέτοια ενέργεια , διοτι εμείς δεν έχουμε λύσει κάποια θέματά μας.. όλοι δεν θα μας εκτιμήσουν.. λογικό. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που σε σκέφτονται. Μην σε αγχώνει αν είναι λίγα.. Ποιότητα μετρά και οχι η ποσότητα.δες τα αυτα τα άτομα. Ακουσε τα . Υπάρχουν.
Όταν ήμουν μικρότερη ειχα και εγω το ίδιο θεμα με εσενα. Στην περπτωση μου, το θεμα ηταν οτι δεν αγαπούσα αρκετά τον εαυτό μου. Ήμουν με όλους ευγενική και καλοπροαίρετη, αλλα αυτο δεν επαρκούσε. Οσο κλισέ και αν ακούγεται το αν δεν αγαπήσεις εσυ τον εαυτό σου, δεν θα τον αγαπήσει κανεις ειναι πραγματικά αλήθεια. Για να το πω τελειως χονδροειδώς, για να αγοράσει κάποιος κατι πρεπει να το πιστέψει. Αν εσυ η ίδια δεν πιστεύεις στην αξία σου, δεν πείθεις τους άλλους να σε αγοράσουν. Έγινα κέντρο ενδιαφέροντος, όταν πίστεψα η ίδια σε μενα και οι άλλοι κατάλαβαν την αυτοπεποίθηση μου. Σταμάτησα να είμαι απλά ευγενική, έλεγα την άποψη μου, έκανα αυθόρμητα πλάκα, βρήκα το στυλ που μου ταιριάζει ενδυματολογικά και ένιωθα τέλεια. Όλα αυτο οι άλλοι το εισέπρατταν. Παντοτε η θετική αύρα ελκύει τον κόσμο κυριως γιατι μεταφέρεται, σε κατι και εσενα ως φιλο να νιώσεις σίγουρα και αισιοδοξία. Φυσικά η αγάπη προς τον εαυτό μας δεν ερχεται μηχανικά, θέλει κόπο και τροπο. Μένει όμως για παντα. Δεν ξέρω βέβαια αν εσυ εχεις ζητήματα αυτοεκτίμησης, όπως ειχα εγω. Αν ναι, απο τη στιγμή που μιλας με ειδικό, θα σε βοηθήσει. Ελπίζω να βοήθησα, όπως μπορω.
Scroll to top icon