ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2019 | 16:55

Δεν μπορώ να ξεφύγω.

Πριν ακριβώς από 3 χρόνια τελείωσε η σχέση μου με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου μέχρι τώρα. Έχει περάσει καιρός, σίγουρα δεν με πονάει πια όπως στην αρχή, υπάρχουν και διαστήματα που δεν το σκέφτομαι καθόλου.Αλλά... Με είχε αφήσει επειδή εκείνη την περίοδο βίωνα κάτι πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο και δεν μπορούσε να αντέξει αυτή μου την πλευρά. Σίγουρα δεν μπορούσα να είμαι ιδανική σύντροφος γιατί με δυσκολία ξυπνούσα και σηκωνομουν κάθε πρωί από το κρεβάτι. Όλα έμοιαζαν απαίσια, η ζωή ήταν βασανιστήριο αλλά μια αχτίδα φωτός υπήρχε στο σκοτάδι μου και ήταν αυτός. Στηρίχτηκα ολοκληρωτικά πάνω του όμως τον βαρυνα πολύ. Με άφησε λοιπόν γιατί ενώ με αγαπούσε όπως έλεγε δεν ήταν χαρούμενος πια.Πλέον δεν μιλάμε καθόλου. Συναντιομαστε στον δρόμο και δεν λέμε ούτε γεια. Δεν νιώθω περίεργα πια όταν τον βλέπω, ούτε θα ήθελα να ξανά είμαστε μαζί αλλά ένα πράγμα με βασανίζει ακόμα. Άραγε με αγάπησε όπως εγώ? Για εμένα αποτέλεσε σταθμό. Ήμουν έστω και περίπου τόσο σημαντική όσο υπήρξε αυτός για εμένα? Η ή αγάπη του ήταν ένα ψέμα?Πως μπόρεσε να ξανά κάνει τόσο γρήγορα νέα σχέση ενώ εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ άνθρωπο?!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ο έρωτας αυτός της ζωής σου τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλος. Γιατί αν ήταν δε θα έφευγε στα δύσκολα, θα τα ξεπερνούσατε μαζί και θα ήσασταν ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που κατάφερες να ορθοποδησεις χωρίς αυτόν.
Μπορεί να μάθεις κάποτε αν ήσουν σημαντική για κείνον, μπορεί και όχι. Τελικά να σου πω τι έχει σημασία; Tο τι σήμαινε εκείνος για σένα και πως σε έκανε να νιώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon