ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 15:44

Block μετα απο 2 χρονια

πριν δυο χρονια χωρισα με την κοπελα μου. Μεγαλος ερωτας, τρομερο παθος αλλα δυστυχως δεν κρατησε. Ευθυνες θα τις ριξω και στους δυο απλα ας πουμε οτι δεν ηταν να κρατησει. Ο τροπος που χωρισαμε βεβαια δεν ηταν και ο καλυτερος, με εβρισε και μου συμπεριφερονταν σε μια δυσκολη περιοδο (η μανα μου ηταν αρρωστη πολυ και το ηξερε) και την εσβησα απλα απο τα εμσα κοινωνικης δικτυωσης. Βεβαια για την κοπελα μου παντα ειχα αμφιβολιες για την ψυχικη της ισορροπια, μεχρι που μου ειχε πει οτι παρακολουθουσε ψυχολογο και γενικα σε καθε μας καβγα επαιρνε τον ψυχολογο της. Αφου την εσβησα, επαιρνε τηλ την αδερφη μου, της ελεγε πως δεν με ηθελε και με χωρισε αυτη και απο την αλλη οτι επαιρνε φαρμακα για να ηρεμησει απο το κακο που της εκανα και συν τις αλλης ο πατερας της με πηρε τηλεφωνο να μου ζητησει τον λογω ενώ ο ιδιος της ελεγε να χωρισει αν δεν ειναι καλα μαζι μου. (τον πατερα της δεν τον γνωρισα ποτε). Τεσπα το θεμα ειναι οτι εχουμε πολλες κοινες παρεες και λογω δουλεια συμβαινει συχνα να συναναστρεφομαστε με κοινα ατομα, ωστοσο επειδη η κοπελα δεν μενει στην ιδια πολη μαζι μου ερχεται αρεα και που. Ειχα να την δω δυο χρονια, δεν ηξερα τι εκανε και που ηταν, μονο που και που αν ανεβαζε καμια φωτο στο ινστα και παταγε λαικ κοινος φιλος μου εμφανιζονταν στις ειδοποιησεις και εβλεπα πως περναγε ωραια. Πριν 5 μερες ομως με ειδε εξω, επεσε ενα eye contact, αμεσως στραφηκαν τα βλεμματα αλλου και για να την αποφυγω καθισα πλατη της. Να μην τα πολυλογο αν και δεν ημασταν φιλοι στο ινστα με εκανε μπλοκ. Το καταλαβα βεβαια γιατι ξεμπλοκαρε ολη την παρεα μου (οταν χωρισαμε εκανε μπλοκ τους παντες εκτος απο εμενα, τωρα εβγαλε των αλλων και εκανε εμενα). Για ποιον λογο; δεν εκανα κατι; δεν με θα με επιρρεασει καπου κιολας αφου μετα απο εμενα ηδη ειχε κανα 2 σχεσεις που ποσταρε οποτε και εχει παει πολυ παρακατω. Οι φιλοι μου λενε πως με μισει και δεν μπορει να χωνεψει οτι στην ουσια την απεριψα γιατι σε ολους τους κοινους φιλους ειχε πει πραγματα που δεν ειχε πει για αλλον. Πως ειναι δυνατον να μισεις καποιον 2 χρονια μετα τον οποιον οπως λες αγαπησες; Σημειωτεον δεν με ειδε με κοπελα έξω, απλα με συνεργατες μου να περναω ομορφα και μεχρι εκει. Τοσο μισος; (ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ)
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα πραγματικά, τι σε νοιαζει; Ειστε πρώην, εχει αποψη για το άτομο σου κι εσυ για το δικο της. Οποτε τι; Δεν έχετε κρατήσει επαφη, οποτε δεν σε επηρεάζει πουθενά αν σε συμπαθει ή οχι. Ή μήπως θα ήθελες να μιλαει με τα καλύτερα για σενα; Αυτό σε καιει; Δυστυχώς δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και αυτό με τα σοσιαλ εχει παράγινει.
Scroll to top icon