ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2019 | 12:44

Κιλά!

Καλημέρα παιδιά, θέλω βοήθεια!Θέλω μια σκέψη, μια ιδέα, μια λύση να με παρακινήσει για να ξεκινήσω δίαιτα!! Είμαι 1,65 και έχω φτάσει 105 κιλά!!Γενικά έχω ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και πάντα είχα ένα καλό σώμα και ανά διαστήματα γυμναζομουν, εδώ και 6 χρονιά όμως άρχισα σιγά σιγά να βάζω κιλά μέχρι αυτά που σας είπα! Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές έχω καταφέρει να χάσω λίγα αλλά μετά τα παρατάω κ τα ξαναβάζω!Θέλω κατι να με βοηθήσει να ξεκινήσω για να τα καταφέρω, μια λύση για ένα πρόγραμμα πέρα από γυμναστήριο για να με βοηθήσει!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κόψε τα 3 εξης: αλεύρι, ζάχαρη, βούτυρο.Το λάδι μετρημένο με το κουταλάκι του γλυκού και σε μικρό χρονικό διάστημα θα δεις μεγάλη διαφορά. Δοκιμασμένο αυτό και σε μένα όταν ήθελα να χάσω τα κιλά εγκυμοσύνης. Το συνδύασα με καθημερινό περπάτημα 4 χιλιομέτρων το λιγότερο. Έχασα όλα όσα πήρα συν μερικά ακόμα. Στη συνέχεια επανήλθα κανονικά σε μια διατροφή σε λογικά πλαίσια χωρίς να στερούμαι κάτι.
Πδεπει να επισκεφτεις εναν διατροφολογο να σου βγαλει ενα πλανο αναλογα τις αναγκες και τους στοχους σου. Το ιδιο και στο γυμναστηριο εξατομικευμενο προγραμμα. Τωρα για να μην τα παρατησεις πρεπει να βαζεις ρεαλιστικους στοχους πχ. να χασεις 2 κιλα το μηνα,γιατι αν πεις 5 και δεν τα εχεις χασει θα απογοητευτεις καξ θα τα παρατησεις. Οταν δεις οτι κανεις προοδο θα εντυνεις τις προσπαθειες σου. Επισης χριαζεσαι ενθαρρυνση απο τον κοινωνικο σου περιγυρο. Αν εβρισκες καποιο φιλο/η με κοινους στοχους θα ηταν ιδανικο.Κρατα μας ενημερους με τις προσπαθειες σου!
Scroll to top icon