ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2019 | 02:21

Γυναίκα 33.

Ασχολούμαι μόνο με άντρες που μου αρέσουν, ξέρουν τι θέλουν και είναι επιλεκτικοί. Δεν ξοδεύω χρόνο με όσους την πέφτουν σε δυο και τρεις και τέσσερις τη βραδιά. Δεν θέλω να είμαι τυχαία επιλογή. Αν νομίζουν οι άντρες ότι επειδή βλέπουν την πλάτη μας στα μαγαζιά δεν ξέρουμε τι κάνουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Κόψτε τα πειράματα και μη νομίζετε ότι παρακολουθείτε μόνο εσείς τι κάνουν οι κοπέλες στα κλαμπ. Το ίδιο παρακολουθούμε εμείς τι κάνετε εσείς, και όποιος έχει τη συμπεριφορά πέφτουλα απορρίπτετε με συνοπτικές διαδικασίες.
13
 
 
 
 
σχόλια
Αν πάει κάποιος σε μια κοπέλα και φάει ακυρο και μετά πάει να μιλήσει σε άλλη γιατί να είναι πεφτουλας; Πρέπει να πέσει σε κατάθλιψη και να φύγει από το μαγαζί; Ναι έχω αυτή την απορία.
Συμφωνοι.... Μην ακουσω μετα "ειμαι παλι μονη", "που πηγαν οι αντρες" κλπ αστεία.... Γτ τα χρόνια περνάνε και το ραφακι περιμένει αδειο και έρημο!Και το πειραματακι για όποιον το διαβασε καλα και το κατάλαβε, ηταν σαφές...
Το αστείο ξέρεις στο τέλος ποιο είναι; Ότι τελικά αυτές οι γυναίκες που ξέρουν και καλά τι θέλουν και προσέχουν τις επιλογές τους όπως εσύ πχ πεφτουλες κτλ στο τέλος επιλέγουν έναν τύπο που θα έχει παράλληλη σχέση και θα παίζει και με 2-3 άλλες για να περνάει η ώρα. Είσαι βαθιά νυχτωμενη επίσης αν νομίζεις ότι για τους πρώην σου ήσουν η πρώτη και ξεχωριστή επιλογή.
Αυτο μπορει να συμβει σε ολους, ανεξαρτητα με το αν ο αλλος ειναι πεφτουλας ή οχι. Κατα τ'αλλα, πεσατε να τη φατε την κοπελα, επειδη θελει να νιωσει οτι ειναι ξεχωριστη για καποιον και οχι αυτη που της την πεφτουν επειδη εχουν στοχο να γ... το βραδυ και οι αλλες απλως δεν τους καθησαν. Γενικα πρεπει να καταλαβετε οτι αυτο για πολλες γυναικες ειναι ξενερωτικο, ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Γιατί πρέπει να είναι κακό να θες να είσαι λίγο πιο ξεχωριστή με αυτόν που θα είσαι μαζί και να είναι και για σένα το ίδιο; Οτι κάποιοι προσφέρουν σανο με το κιλό δεν κάνει αυτό το αίτημα κακό. Βέβαια, πως θα ξεχωρίσεις σε έναν άγνωστο αλλά αυτοί που είναι υπερβολικοί και δεν έχουν κριτήρια απωθούν.
Και που ξέρεις τι θέλει ο καθένας; που ξέρεις αυτός που θέλει 1 γαμ... αν την επόμενη μέρα θα σε πάρει για δεύτερο και τρίτο και τεταρτο κτλ; Και ποιος σου είπε ότι αυτός που κυκλοφορεί για να βρει το άλλο του μισό ότι το καταφέρνει κιόλας;
Δε μιλαμε να βγεις για να βρεις το αλλο σου μισο, ουτε καν για το αν θα εχει συνεχεια το one night stand. Αυτο που μας ξενερωνει ειναι η ελλειψη κριτηριων, οτι την πεφτω σε ολες ανεξαρτητα με το τι ειναι για να βρω καπου να χωσω το π... μου, κατι το οποιο υποβιβαζει την κοπελα σε μεσο ικανοποιησης. Καμια δεν περιμενει οτι καποιος θα γινει καλογερος αν δεν του κατσει η πρωτη που φλερταρε, αλλα πως να το κανουμε, το να εισαι σε ενα μερος και να την πεφτεις σε 20 μπας και σου κατσει η μια, υποβιβαζει τις γυναικες σε "πιθανοτητες". Ακομη κι αν μιλαμε για μια νυχτα. Ακομη κι αν ακολουθησουν κι αλλες νυχτες.
Αναγνώστριες, ξέρετε όμως πού βρίσκεται το πρόβλημα;Όλες (και όλοι, δεν βγάζω τους άντρες απέξω) ξεχωριστοί θέλουν να νιώσουν, όμως πώς θα γίνει αυτό πρακτικά και μετρήσιμα, ιδιαίτερα σε έναν χώρο όπου είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και μετράνε κριτήρια πολύ λίγο υπολογισμένα εις βάθος! Ακόμα και το εμφανισιακό, που λίγο πολύ μαζί με την αύρα του ατόμου, αρθ´νει περισσότερο σε μια γκλαμουράτη βραδινή έξοδο, όπου έκαστα τα φύλα έχουν σπαταλήσει ένα δίωρο υποστηλώσεως για να εμφανιστούν άνθρωποι, στην καθημερινότητά τους πιθανόν διαψεύδουν το εφέ "μουράτος" με όλα τα γνωστά συμπαραμαρτούντα όταν πλέον συναντηθούν ενώπιος ενωπίον με αποτέλεσμα την απομάγευση. Επομένως δεν ακολουθεί δεύτερη συνάντηση.Τελικώς, αν όπως λένε το μέσον είναι το μήνυμα, μήπως και ο χώρος είναι το αντι-μήνυμα;Επίσης η ταπεινότητα κι η αυτογνωσία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Βλέπω μεγάλες αξιώσεις "μοναδικότητας" από ανθρώπους που δείχνουν να μην είναι και τόσο εκτός του μέσου όρου σε πολλαπλά επίπεδα. Κατανοητό ότι ο έρωτας δεν βασίζεται σε διαγωνισμό "προσόντων" και ξεχωριστόμετρο, όμως τότε αυτό από μόνο του δεν αντίκειται στο "θέλω να είμαι ξεχωριστή/ός"; Δηλαδή θες να ζήσεις ένα ψέμα! Εκτός αν το "ξεχωριστή/ός" είναι η σύγχρονη λέξη για την ερωτική αποκλειστικότητα, με εγγύηση την μονογαμία. Όμως η διαφορετική εννοιοδότηση των λέξεων μπερδεύει. Κι εν τέλει δεν βοηθάει τον τελικό σκοπό, ο οποίος είτε έτσι είτε αλλιώς είναι σύναψη σχέσης μικροσκοπικής, μικρής, μεσαίας ή μεγάλης διάρκειας, αδιάφορο ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.Δηλαδη αυτό που είπε ο πρώτος σχολιαστής αλλά με αποδομημένη την συλλογιστική του.
Θέλεις να σε ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος, κοινώς κλικαρισμα και μάλλον είναι απίθανο να σου κάνουν κλικ 30 άτομα σε μια βραδιά; (άρα το μήνυμα είναι ότι μου είσαι αδιάφορη σαν άτομο και θα παραμείνεις ως τέτοιο κι απλά θα καλύψουμε τις ανάγκες μου). Οπότε παίζουν με τις ενδείξεις που μπορεί να είναι παραπλανητικές. Πάντως ναι, δεν έχει νόημα να θέλουμε να μας ξεχωρίσουν οι άγνωστοι για το είναι μας. Δεν στέκει και ειδικά όσοι λένε πόσο ξεχωριστές (χιονονιφάδες) είμαστε έχουν μια ροπή στις μοναδικές αγάπες που είναι ολοιδιες γι αυτούς.
Αυτό σου λέω κ γω που ξέρεις ποιος την πέφτει και σε πόσες; Από που το ξέρεις; Σκέψου μπορεί σε ένα μαγαζί κάποιος που θα στην πέσει να είσαι η πρώτη αλλά πριν στην πέσει σε άλλα μαγαζιά να την έπεσε σε άλλες 100. Εσύ από που θα το ξέρεις;
Απολύτως λογικό αυτό που λες.Όμως η βάση της λογικής αυτής (να νιώσω ξεχωριστή/ός) είναι η ψευδαίσθηση. Όσο δεν συμπληρώνονται ενδείξεις προς το εναντίον, όλα καλά!Μετά πέφτουν αρκετοί από σύννεφα.
Scroll to top icon