ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2019 | 14:29

Γενέθλια

Σήμερα έχω γενέθλια,και δεν θα μου ευχηθεί κανείς.Κι όμως,συμβαίνουν κι αυτά ρε παιδιά και πρός Θεού,δεν έχω ούτε παράπονο ούτε κακία.Το λοιπόν...Ευχήθηκα η ίδια στον εαυτό μου υγεία και τίποτα άλλο.Τώρα έβαλα και μιά μπυρίτσα,και εύχομαι και σε σας που διαβάζετε την εξομολόγηση να έχετε την υγειά σας!
14
 
 
 
 
σχόλια
Αχ γλυκούλα! Χρόνια πολλά με υγεία!!! Πέρασε δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό σου! Υ.Γ Τα δικά μου γενέθλια είναι καλοκαίρι και δεν έκανα ούτε ένα σχολικό πάρτι σαν παιδί.
Σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει να μας θυμηθεί ο καθένας και να γράψει ''χρόνια πολλά'' στον τοίχο του fb αλλά εν τέλει δεν θυμούνται και οι υποτίθεται κοντινοί τα γενέθλια καθώς έχουν συνηθίσει τις υπενθυμίσεις του fb...
Χρόνια πολλά!Υ.Γ. Το έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα, του να μη σε θυμάται κανείς, ειδικά από παρέες, φίλους κλπ, και με πλήγωσε πολύ, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει. Καλά να είμαστε πάνω από όλα.
Scroll to top icon