ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2019 | 14:29

είμαι

μέσα στο ίδιο γραφείο με έναν συνάδελφο που εντάξει είναι ωραίος, αλλά μου τη σπάει. Δεν είναι το στυλ μου και πολλές φορές δε μ αρέσει η συμπεριφορά του, κάνει σαν ψώνιο. Μιλάει με γκόμενες στο κινητό μερικές φορές κι εμένα μου γυρίζει το μυαλό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον γουστάρω, αλλά δε θέλω με τίποτα να το αποδεχτώ αυτό το πράγμα. Έλεος τι έπαθα ξαφνικά στα 35 μου. Και όπως καταλαβαίνετε αναγκάζομαι να τον έχω μπροστά μου κάθε μέρα. Είμαι σε αδιέξοδο, πώς θα πάρω τις αποστάσεις μου για να το ξεχάσω το όλο θέμα?? Δε γίνεται να αλλάξω γραφείο και μη μου πει κανένας από κάτω στα σχόλια να κάνω κάτι μαζί του γιατί δεν παίζει εγώ μ αυτόν τον τύπο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να σου αρέσει όπως είπες. Εμένα τότε θα " μου γύριζε το μυαλό" που μιλάει με άλλες. Δεν ξέρω πόσο αρέσει και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να μην γίνει κάτι μεταξύ σας και να τον αποφύγεις. Είναι δεσμευμένος, πολύ μικρότερος ; Δεν μας λες.
Αν σου αρεσει ,γιατι να εισαι κολλημενη σε κατι τετοιο;;; κοινωνικα κολληματα....ρε πηγαινε εκει να περασεις ομορφα και ασε τις χαζομαρες, μη βαζεις τον ευατο σου σε κουτι!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon