ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 09:08

δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ...

Ναι δεν γίνεται αυτό ! Αλλά και εκεί που αρέσουμε κ μας αρέσει κ πάλι δεν μας βγαίνει ... γιατί ; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τελικά αρκετούς τους ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση ... κ αυτό με θλίβει πολύ !
3
 
 
 
 
σχόλια
Φάσκεις κι αντιφάσκεις. Ξαναδιάβασε τι έγραψες.Εφόσον και αρέσεις και σου αρέσει, αλλά τελικά δεν σας "βγαίνει" τότε λογικά ισχύει μία (ή περισσότερες) εκ των πιθανοτήτων:1.Δεν του/της αρέσεις και τόσο. Παρερμήνευσες.2.Έχει άλλο/η.3.Μετράνει κι άλλοι παράγοντες πέραν της εμφάνισης.
Αρκετούς τους ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση ,ναι σωστό αλλά υπάρχουν τόσα διαφορετικά γούστα που όπως κι αν είσαι θα καλύπτεις κάποιον εκεί έξω. Και μη μου πείς ότι δεν έχεις πει ποτέ σου για ζευγάρι πως είναι αυτός με αυτήν και το αντίστροφο γιατί δε θα σε πιστέψω. Το ότι τό αντικειμενικά ωραίο αρέσει σε όλους δε σημαίνει ότι είναι αυτό το γούστο τους αποκλειστικά. Απλά είναι όντως ωραίο και αποδεκτό από όλους.
Είναι πολύ καλό κόλπο για να ξεχωρίζεις τους γενικά επιφανειακούς ανθρώπους, το να παρατηρείς σε ποιο ποσοστό τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση και σε ποιο τα εσωτερικά χαρίσματα (κλισέ αλλά ισχύει) . Μη σου πω δες το σαν παιχνίδι και διασκέδασε κάθε φορά, μη θλίβεσαι, θα φτάσεις και σε αυτούς τους ανθρώπους με άλλες προτεραιότητες και θα εκτιμήσεις διπλά την γνωριμία τους.
Scroll to top icon