ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2019 | 14:11

η θεωρία μου για όλους τους ανθρώπους

έπαψα να επενδύω σε φιλίες και ανθρώπινες σχέσεις γενικά από διάφορα που μου έχουν τύχει και βλεπω γύρο μου. γενικά έχω ομως μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους όπως θέλω να με σέβονται κι αυτοί όχι στο δήθεν αλλά στην ουσία του πράγματος. τα κυριλίκια μας έφαγαν και τα πλιθιντικιλικια μα ουσία γιοκ. αποφάσισα να κρατώ αποστάσεις πλέον από όλους γιατί ο κόσμος αλιωθηκε δυστυχώς όπου πλησιάσεις κι πας να δώσεις αγάπη σε κατακρεουργουν. όλα επιφανειακά και πλαστικά . εγώ μαυτα δε συμβιβάζομαι και αν δε τους αρέσει σκασίλα μου όπως και αυτοί δε μου δίνουν σημασία ξέροντας οτι δε ειμαι του σιναφιού τους . απ μακρυά λιπών και αγαπημένα δε έχει κανείς πια το δικαίωμα να μου λεει κανε μου αυτό το αλο και τι καλή που είσαι και μετά γεια σας. άλλαξαν πλέον τα δεδομένα βάζω κάποια όρια κι αν δε τους βολεύει αλε. δε δίνομε πλέον σε κανέναν δε αφήνω την ψυχή μου να πιστεύει οτι θα εχω φίλους να με αγαπούν και γύρο μου κόσμο που να εκτιμούν το αν αξίζω η οχι κάτι . αν θέλουν οι άλλοι πλέον θα προσπαθούν αν δε θέλουν αντιος. δε πεθαίνω και αν δε εχω κοντά μου κόσμο που κουτσομπολευει που μεταφέρει πράματα ο ένας στον άλλον σα σπασμένο τηλεφωνο. αν είναι να με μπερδεύουν σε τετειες καταστάσεις στον διάβολο να παν. από μακρυά με όλους και αγαπημένα λιπών ο καθένας τον δρόμο του και όλοι μονοιασμένοι. ολοι να ειναι καλα οι ανθρωποι αρκεί να μην ενοχλεί ο ένας τον άλλον τοτε το πράμα ξεφεύγει και πέφτει γκρίνια. συγνώμη για τα ορθογραφικά ομως δε ειμαι ο δεμον την γραμματικής παρακαλώ την υπομονή σας. δείτε παρακαλώ την ουσία των αναγραφομενων και όχι τα συντακτικά και λιπα λάθη. ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί θα προσπαθεί κανένας δε είναι τέλειος .
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχω ερθει στο ιδιο συμπερασμα.Το περιεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν αρχιζεις να εκτιμας τον εαυτο σου,τοτε σε εκτιμανε και οι αλλοι πραγματικα. Η διαδικασια της αλλαγης και της ολης πραγματοποιησης παιρνει χρονο αλλα δεν ειναι δυσκολη,θελει μοναχα υπομονη.
Scroll to top icon