ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2019 | 00:35

φιλος μάλλον με προνόμοια

Γεια σε όλους! Πριν 3 εβδομάδες γνώρισα ένα παιδί και για 1 εβδομάδα κάναμε σεξ κάποιες ημέρες. Κατάλαβα πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απλά θέλει να περνά καλά χωρίς όμως όπως λέει να αποκλείει να συμβεί κάτι σε στυλ σχέσης. Παρόλαυτα , δεν θα το θελε γιατί βγήκε από σχέση πριν 8 μήνες και δεν θέλει να ξαναμπλέξει. Τελικά, πήγε ταξίδι και μετά από την επιστροφή του δεν μου ξαναέστειλε. Το έκανε τώρα, μετά από 2 εβδομάδες, και με ρώταγε πού χάθηκα. Όταν του είπα πως και αυτός χάθηκε μου απάντησε ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει, κάτι που του είπα πως και εγώ θα μπορούσα να σκεφτώ και να μην του στείλω.Όταν του είπα να πάμε για καφέ , με ρώτησε ''μόνο?''. Λες και είμαι υποχρεωμένη να κάνω σεξ όποτε θέλει. Παρολαυτά δέχτηκε. Να αναφέρω πως πλέον βγαίνω με άλλο παιδί πολύ αξιόλογο. Δεν ξέρω αν πρέπει να του το πω, αλλά από την άλλη δεν νομίζω και να νοιάζεται ο προηγούμενος για μένα, απο ότι έδειξε απλά με θυμήθηκε τώρα που θέλει σεξ , άσχετα που λέει δεν ήθελε να με ενοχλήσει.Εσεις τι λέτε? Να τον ξαναδώ για να ξεκαθαρίσω τι θέλει από εμένα ή είναι περιττό?
6
 
 
 
 
σχόλια
Αφού είσαι με άλλον, τι το σκαλίζεις; Εκτός αν σε καίει. Ούτως ή άλλως ο πρώτος ήθελε μόνο κάτι συγκεκριμένο από εσένα και φίλοι δεν είστε. Κοίτα τη νέα σου σχέση.
Και, από πού και ως πού είστε φίλοι; Και μάλιστα με προνόμια! Μια γνωριμία έχετε, στην οποία δώσατε ένα πρόσκαιρο σεξουαλικό χαρακτήρα.Είναι σαν το άλλο, το one night stand ντε, που αναρωτιέστε μερικοί γιατί δε γίνεται περισσότερες νύχτες;
Αυτό που φανταζόμαστε ότι είμαστε ηρωίδες σε ερωτικές ιστορίες ενώ μάλλον για κομπάρσους μας έχουν, να το κοιτάξουμε λίγο ή μπα;Τόσο σημαντικό να το παίξουμε γκόμενες που δεν μας ξεχνάνε; Πάντως συνήθως στέλνουν αυτοί που μας θεωρούν διαθέσιμες και ευκολάκια κι όσοι έπαθαν έρωτα με την πάρτη μας.
Δεκαέξι σειρές για τον «μπες-βγες», μία για το «αξιόλογο παιδί». Ναι καλέ, όλα μια παρεξήγηση είναι. Να βρεθείτε γιατί όχι, να του εξηγήσεις κι εσύ, να σου 'ξηγηθεί κι αυτός κατά τα γνωστά.Να δω ποιος θα εξηγήσει στον αξιόλογο το τεφαρίκι που του 'λαχε.
δε σε χαλαγε το σεξ με τον αλλο, και γιαυτο μας τα πρηζεις τωρα..ο ξεκαθαρισμος λογαριασμου τι ακριβως ειναι??Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δε θελεις να σε θεωρει οτι οποτε εχει γκαυλες μπορει να σε παιρνει τηλεφωνο, και θες να εχεις το πανω χερι..Γιατι αν δεν γουσταρες, δε θα εδινες σημασια και θα ησουν αφοσιωμενη στον αλλο τυπα..
Scroll to top icon