ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2019 | 20:39

Αδιακρισία

Μερικές φορές όταν έρχεται σπίτι μου ο αδερφός μου,κάτι τον ''πιάνει'' και μόνος του αρπάζει το λαπτοπ μου και θέλει να ψάξει κάτι στο google.Του είχα πει με διακριτικό τρόπο ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν το πήρε στα σοβαρά.Σήμερα εκνευρίστηκα γιατί ήθελε να ψάξει κάτι στο google από το δικό μου λαπτοπ ενώ το κινητό του ήταν ακριβώς δίπλα.Δεν είναι θέμα το αν έχω κάτι εγώ να κρύψω,είναι θέμα αδιακρισίας,εγώ τόσα χρόνια,ποτέ!μα ποτέ δεν του έχω αρπάξει το λαπτοπ του να ψάχνω τάχα κάτι.(όταν λέω αρπάζει,στην πραγματικότητα λέει ένα ''μπορώ να ψάξω κάτι στο λαπτοπ σου'' αλλά με ένα ύφος που δε δέχεται αρνητική απάντηση και μετά από 2 δευτερόλεπτα έχει στρογγυλοκάτσει)
6
 
 
 
 
σχόλια
Βάλε δυνατό κωδικό χρήστη. Υπάρχει συντόμευση όπου με έναν συνδυασμό πλήκτρων (Win+L), κλειδώνεις απευθείας το λάπτοπ. Πατάς τα πλήκτρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, κι αφήνεις τον αδερφό σου να μαντεύει κωδικούς. Θα βαρεθεί σύντομα και κυρίως, θα λάβει το μήνυμα.
Εμένα μου το έκανε ο πρώην μου. Έχει τύχει να καθόμαστε παρέα έξω και αφού πήρε το κινητό μου από το τραπέζι άρχισε να δείχνει σε όλους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ευτυχώς είχα σβήσει τις διαφορές άκυρες.
Scroll to top icon