ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 02:12

Χαλασα τη ζωη μου

ΗΑπο μικρο παιδι που ημουν παλευα να γινω η κορυφαια των κορυφαίων, πρωτο ονομα σε οτι καινα εκανα!Θα θυσιαζα ακομη και την ευτυχια μου για να ξεχωρίσω απο το πληθος και να αφησω ενα ονομα σε αυτον τον κοσμο!Και με τα χρονια εγινα εμμονικη , μονιμως αγχωμένη και δυστυχισμενη! Διαβαζα και δουλευα 25 ωρες το εικοσιτετράωρο, παραμιλαγα στον υπνο μου και στερήθηκα τα παντα!Ιδιως στην εφηβεια μου! Οι φιλες μου και η οικογενεια μου με παρακαλαγαν να βγω απο το σπιτι και τοτε δεν με ενοιαζε καθόλου!Ειχα εναν στοχο και θα τον πετυχαινα με καθε τιμημα!Σημερα πολλα χρονια αργοτερα μετανιωσα για οσα δεν χαρηκα, μετανιωσα για τον χρονο που ξοδεψα, για το αγχος που ειχα και για το γεγονος οτι θυσιασα την ευτυχια μου για το τιποτα!Η φιλοδοξια με τυφλωσε και μου εφαγε τη ζωη!Τωρα λοιπον ξερω τα παντα στο ειδος μου, δεν με ξερει ουτε η μανα μου και βασανιζω φιλοδοξα παιδακια που εχουν το ιδιο οραμα που ειχα εγω τοτε! Ο λογος περι μουσικης!Τα εφηβικα παραμιλητά μειζονες και ελασσονες τονικοτητες, δεσποζουσες και υποδεσποζουσες, Ravel ,Chopin και Schumann,σονατες,κοντσερτα και πρελουδια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ας ημαστε ειλικρινείς. Να αναπληρωσεις όσα εχασες δε γινεται κ θα ηταν άλλωστε κ γραφικό να κάνεις τωρα όσα δεν εκανες πχ στη εφηβια σου. Ομως. Απο δω κ περα εκτίμησε τη ζωή σου και ζήσε κ για σενα, ανεξάρτητα απο τη μουσικη και οχι μονο για τη μουσικη. Τα φιλια μου!
Scroll to top icon