ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2019 | 12:24

Οταν βαριεμαι μπαινω και διαβαζω τις εξομολογησεις σας και τις απαντησεις που δινετε μερικοι..Ρε παιδια ..οκ αν θελετε να πειτε τη γνωμη σας για κατι σχετικα με μια εξομολόγηση που διαβασατε και διαφωνειτε προσπαθήστε λιγο να απαντατε πιο ευγενικα στον αλλον ..εχουμε γινει ολοι αυστηροι κριτες και ψυχολογοι και βγαζουμε αμεσως συμπεράσματα..ειναι λαθος..πειτε τη γνωμη σας απλως μην προσβάλλετε τον αλλον ! ο εξομολογουμενος γραφει τον πονο του και μπορει με τα αρνητικα σχολια σας να γινει χειροτερα..αν θελετε το καλο του συμβουλεψτε τον με ωραιο τροπο..Καλη συνέχεια παιδια ?!
14
 
 
 
 
σχόλια
Θα μιλησω για μενα και μονο. Οταν δω οτι κπ εχει ενα προβλημα και μπορω να του δωσω μια γνωμη, θα το κανω. Αν αυτη η γνωμη εχει ηδη δωθεί τοτε δε θα γραψω το ιδιο. Αν δω οτι κπ θέλει να τ ακούσει ( πχ σε μια εξομολόγηση τύπου "εχω αγορι, τον αγαπαω βεβαια αλλα να μωρε μ αρεσει κ ο γείτονας, helppp ή πχ ειμαι τοσο τελεια που δε βρισκω την κλίση μου όπως ελεγε μια προχθες), τοτε θα την ρίξω την ειρωνία μου γιατι πολυ απλα τα τραβάει ο οργανισμός του/της εξ. Μην τα τσουβαλιαζεις ολα. Δεν έχεις δει δλδ απαντήσεις ανθρώπινες, στις οποιες ο σχολιαστής προσπαθει όντως να βοηθησει?
Εδώ μέσα όσα γράφονται ειναι εμπαιγμός και κοροϊδία, τρολάρισμα δηλαδή. Όσα γράφονται (οι εξ.) είναι δημιούργημα φαντασίας και μόνο, όσοι απαντούν επίσης γράφουν περιγελώντας, ακριβώς επειδή τίποτε δεν είναι σοβαρό εδώ.Άλλοι τις ελεύθερες ώρες τις περνούν παίζοντας παιχνίδια στο κινητό ε! Την ίδια βαρύτητα έχει και αυτή πλατφόρμα. Μην σκιάζεσαι λοιπόν τρολάρε κι εσύ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon