ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 04:33

Προβληματακι

Είμαι πολύ κλειστή και ντροπαλή ειδικά όταν κάποιος μου αρέσει. Και σαν να μην φτάνει αυτό έχω πάει 20 χρόνων έχω κάνει μόνο μία σχέση (θα μου πεις οκ δεν είναι κακό αυτό) αλλά αυτή η σχέση με επηρέασε πολύ άσχημα, λες και δεν ήμουν ήδη περίεργη. Ενώ έχω κάνει σεξ, μόνο με εκείνον, δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση στον ερωτικό τομέα, δεν ξέρω τι να κάνω, πως να συμπεριφερθώ, δεν μπορώ να φλερτάρω, δεν νιώθω σέξι, ενώ αντικειμενικά μια χαρά κοπέλα είμαι, ντρέπομαι, μπλοκάρω απίστευτα όταν πάει να γίνει κάτι με κάποιον και κολλάω και δεν κάνω τίποτα. Δεν ευχαριστήθηκα πότε το σεξ με εκείνον, αδιάφορο στην καλύτερη... Και τώρα εδώ και κάτι μήνες μου αρέσει πάρα πολύ κάποιος αλλά ντρέπομαι πάρα πολύ να του μιλήσω και φοβάμαι ότι και να ανταποκριθεί είτε θα ξενερώσει λόγω των παραπάνω και το σεξουαλικό θα είναι χάλια ή τέλος πάντων ότι θα κάνω βλακεία και δεν θα προχωρήσει, θα με βαρεθεί. Αν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεται δεν θέλω να χαραμίσω την ευκαιρία κάνοντας κίνηση τώρα που προφανώς δεν είμαι σε καλή φάση (χρόνια τώρα) και προφανώς θα τελειώσει γρήγορα και άδοξα το μεταξύ μας, αλλά δεν μπορώ άλλο να κάθομαι και να περιμένω πότε θα είμαι αρκετά καλά για να κάνω κάτι. Τι να κάνω; Πραγματικά δεν νιώθω καθόλου άνετα με τη σεξουαλικότητα μου και είμαι ένα χρόνο τώρα μόνη έχοντας χαλάσει ότι καλό πήγαινε να προκύψει με κάποιον από ανασφάλεια. Θέλω αυτοπεποίθηση να νιώσω επιτέλους άνετα με εμένα, με την εμφάνιση μου, να είμαι καλά με τον εαυτό μου ώστε να είμαι σε θέση να μπορώ να είμαι και καλά με κάποιον. Τι να κάνω;;;;;;;; (Δεν περίμενα να βγει σεντόνι απλά ξεκίνησα κι έγραφα)
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω βλεπω οτι κανεις πολλαααα σεναρια. Δεν ξερεις πως μπορει να παει το πραγμα, υπαρχουν πολλες μεταβλητες. Γιατι να βαρεθει,γιατι να ξενερωσει, γιατι να ενοχληθει με το σεξουαλικο; Δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Εχεις καταλαβει οτι ολα ξεκινανε απο την αυτοπεποιθηση. Στο χερι σου ειναι να δουλεψεις πανω σε αυτο.
Scroll to top icon