ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 02:20

Με έκανε μπλοκ μετά από 1 χρονο χωρισμού

Σπάω το κεφάλι μου. Ο πρώην μου έκανε μπλοκ μετά από ένα χρόνο(1,5 για την ακρίβεια) χωρισμού και αφού έχουμε προχωρήσει και οι δύο στη ζωή μας με νέες σχεσεις. Δεν ειμασταν φίλοι στα μέσα,δεν είχαμε καμία επικοινωνία για μηνες και πρόσεξα τυχαία ότι με έκανε μπλοκ από το facebook μάλλον τον τελευταίο μηνα. Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει όμως στα καλά καθούμενα. Οι σχέσεις μας ήταν πολύ ασχημες δε λέω ,ο χωρισμός ήρθε με αφορμή την απιστία του εγώ εξαφανίστηκαν και άλλαξα αριθμό τότε αλλά από κει και πέρα δε μπορώ να δικαιολογήσω το μπλοκ. Θα ήθελα πολύ να τον ρωτήσω αλλά ο εγωισμός μου δε το επιτρέπει .Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τους πιθανούς λόγους που το έκανε ας μου γράψει ένα σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιορίσεις τους λόγους που συνέβη κάτι τέτοιο, χωρίς να τον ρωτήσεις. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο πως σε ξέχασε και θέλει να προχωρήσει κλπ. Μπορεί να ήταν και τελείως αυθόρμητο, παρόρμηση της στιγμής, ως αντίδραση σε συναισθήματα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί. Μπορεί, επίσης, να ήθελε να σου τραβήξει την προσοχή. Πρόσφατα με έπιασε η ακαταμάχητη επιθυμία να κάνω το ίδιο με κάποια που έχω να δω και να μιλήσω χρόνια. Δεν το έκανα εν τέλει, γιατί θέλω να ξέρω τουλάχιστον πως ζει και πως είναι καλά (όσο μπορείς να ξέρεις απ' το φβ τελοσπάντων). Εάν το είχα κάνει όμως, δεν θα ήταν επειδή έπαψα να νοιάζομαι και μου είναι πλέον αδιάφορη, μάλλον το αντίθετο.Εκεί που θέλω να καταλήξω (κάνοντας κύκλο) είναι πως, είμαστε πολλοί απο μας ένα χάος μέσα μας και πολλές φορές η συμπεριφορά μας είναι αντιφατική ως προς το τι αισθανόμαστε πραγματικά. Και πως συντελούνται μέσα μας ένα σωρό συναισθηματικές διεργασίες που δεν χρειάζεται να εκδηλωθούν για να υπάρξουν, κι έτσι, ο μόνος τρόπος για να ξέρεις πραγματικά είναι να καταπιείς τον όποιο εγωισμό σου και να τον ρωτήσεις.
Αν θέλεις αληθινή και ισότιμη επικοινωνία,φτιάξε κι εσύ έναν λογαριασμό και κάνε του αίτημα φιλίας.Το να κρύβεσαι εσύ,αλλά να απαιτείς να ξέρεις τα πάντα για τον άλλον,κάπως αλλιώς λέγεται κι όχι ενδιαφέρον...Θάρρος κι αλήθεια,χρειάζονται οι σχέσεις.
Το γιατι το εκανε δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερει.Το γιατι εσυ καιγεσαι θα επρεπε να σε ανησυχει, απο τη στιγμη που χωρισατε και μαλιστα υπο κακες συνθηκες. Ακου τον εγωισμο σου, και μην ασχοληθεις περεταιρω.
Πρώτον, εσύ πού το ξέρεις ότι σε έκανε μπλοκ; Άρα μάλλον τον ψάχνεις ακόμα... Δεύτερον, τι σε νοιαζει; Αφού "έχεις προχωρήσει" όπως λες.Εικάζω λοιπόν ότι αυτός είναι όντως καλά με τη νέα του σχέση, κατάλαβε ότι εσύ τον στοκαρεις και ήθελε να προστατευτεί.
Scroll to top icon