ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2019 | 16:57

Σχέση..?

Αν ο άνθρωπος που είστε μαζί σας έλεγε ότι και να κάνετε κάτι με κάποιον άλλο δεν του καίγεται καρφί γιατί δεν είναι τύπος που κάνει ζηλιες και ότι κανείς δεν είναι κανενός πώς θα το περνάτε; ( Και μετά ζητάγε συγγνώμη ότι δήθεν το είπε αλλά δεν το εννοούσε) ..Φταίω που έχω εκνευριστει πολύ;Με θέλει ή απλά επιβεβαιώνεται μέσω εμού;
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό είναι μια άποψη, δηλαδή να είστε μαζί σαν ζευγάρι αλλά να μην υπάρχει αποκλειστικότητα στο σεξ. Το κάνουν μερικά ζευγάρια, μέχρι και παντρεμένοι. Αν γίνεται και από τις δύο μεριές (το εθελούσιο κεράτωμα) είναι τίμιο. Το ότι αυτός ζήτησε συγγνώμη και το γύρισε τον καθιστά μη σοβαρό άτομο.
Κανένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται δεν συμπεριφέρεται έτσι. Μeremeti και γω θα κάνω το έβδομο μπάνιο μου αύριο. Είναι τέλεια η θάλασσα αυτή την εποχή! Καλές βουτιές!
Ο έρωτας είναι κτητικό συναίσθημα και έχει εγωισμό μέσα (συνήθως), ακόμα και αν δεν το δείχνεις στον άλλο. Υπάρχουν βέβαια ζευγάρια που έχουν ανοιχτή σχέση παρά το γεγονός ότι είναι μαζί και δεν τους πειράζει. Γούστα είναι αυτά.
αν έχεις παρατηρήσει όταν ανεβαίνουν οι εξομολογήσεις περνάνε κανα 2 ωρες μέχρι να ανέβουν οι αφιερώσεις.αυτό συμβαίνει γιατί ο admin καραφλιάζει με αυτά που διαβάζει εδώ και θέλει ένα διαλειμμα ο άνθρωπος να ξεσκάσει.αυτή σου η εξομολόγηση λοιπόν είμαι σίγουρος ότι τον έστειλε στο φαρμακείο να πάρει επιδέσμους γιατί χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο με το τί μυαλά κουβαλάει ο κόσμος.αύριο λέω να κάνω το πρώτο μπάνιο εσύ ?
Scroll to top icon