ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 10:44

Μάνα

Αντιπαθώ την μαμά μου! Έχει ταιραστιες ευθύνες που γεννήθηκα και μεγάλωσα χωρίς πατέρα.Που έπαθα κατάθλιψη στα 18.Που πέρασα φτώχια και πείνα, η γυναίκα απλά βαριέται να δουλέψει! Που πάντα με έβαζε, να έχω το βάρος πως πρέπει να την ζήσω. Κάποτε μου είπε 18 χρόνων, που είχα όνειρα να σπουδάσω (και έκανα όνειρα για μια δεκαετία μετά)... Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι, πανεπιστήμια, γάμους, να φύγεις απ' το σπίτι, είμαστε δυο γυναίκες μόνες, πως θα τα κάνεις όλα αυτά, εμένα που θα με αφήσεις.Σε έναν καυγά, γιατι αποφάσισα να δηλώσω στη σχολή εμποροπλοιάρχων, ενώ εκείνη απλά ήθελε πάλι να παρατήσει την δουλειά της και της ζητούσα να κάνει υπομονή, με έβρισε και με έδιωξε απ το σπίτι, το σπίτι που εγώ πλήρωνα!!! Με καταράστηκε να μπω στο πλοίο (δουλεύα σαν κατώτερο πλήρωμα σε πλοίο) και να μη καταφέρω να ξανά βγω! Αν το πιστεύετε! Εκείνη την χρονιά είχαμε ατύχημα με το πλοίο, μέχρι και που το εγκαταλείψαμε... Τόσο σοβαρό! Αφού με έδιωξε, ήθελε να πάει στο λιμεναρχείο να δηλώσει, ότι την έκλεψα! Μου ορκίστηκε στον πατέρα της, ότι θα μου κάνει ζημιά στην δουλειά μου, να μη μπορώ να ξανά δουλέψω ποτέ! Είμαστε 3 αδέλφια, τα άλλα δύο δεν της μιλούν χρόνια τώρα! Δεκαετίες!Εγώ της μιλώ, όταν γυρνάω Αθήνα μένω μαζί της, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΏ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΈΣΩ ΠΟΤΕ ! Όσο και να δείχνει, ότι και καλά προσπάθει για το καλύτερο προς εμένα... Δεν το κάνει ουσιαστικά! ... Ενα αληθινό συγγνώμη... Ίσως να ήταν το παν!
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολλοι εχουν την αποψη " ενταξει μπορει να κανει 1002 κακα πραγματα, αλλα ειναι μανα μου \ πατερας μου τους αγαπαω"Οχι ρε φιλε διαφωνω! Ναι σε εφερε στη ζωη, πολυ μεγαλο γεγωνος, αλλα μετα τι? Αποτι καταλαβαινω εσυ εχεις παρει το ρολο της μανας και εκεινη του παιδιου. Και δεν το εκτιμαει κιολας. Διωξε τα τοξικα ατομα στη ζωη σου , ακομα και αν βρεθηκες ατυχη το τοξικο ατομο να ειναι η μανα σου, θα δυσκολευτεις πιο πολυ αποαλλους, αλλα αμα λες οτι δεν υπαρχει αγαπη, καντο!
Όχι πως αγνοούσα τι σημαίνει γκρηκμάδερ, αλλά μην έχοντας βιώματα προσωπικά,απορούσα με την απίστευτη αύξηση των μητροκτονιών και πατροκτονιών στη χώρα.(Κάθε δύο βδομάδες-κάθε μία) Μια εβδομάδα τώρα που παρακολουθώ αυτή τη στήλητα κατάλαβα όλα. Μη χειρότερά Θεέ μου.
Είπες τα άλλα σου αδέρφια δεν της μιλούν χρόνια (και πολύ καλά κάνουν!), εσύ γιατί της μιλάς ακόμη; Σου κάνει κακό όλο αυτό. Και δε σημαίνει τίποτα το ότι είναι μαμά σου. Εγώ προσωπικά με τον πατέρα μου εδώ και αρκετά χρόνια είχαμε ένα γεια- τι κάνεις και πλέον δε μιλάμε καθόλου. Μη σκεφτείς σεβασμός και τέτοια. Ούτε αυτή σε σέβεται από αυτά που διαβάζω. Όπως σε συμπεριφέρονται κάποιοι άνθρωποι έτσι να τους συμπεριφέρεσαι κι εσύ. Αλλιώς δεν καταλαβαίνουν. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουν, αυτοί βγαίνουν πάνω από το λάδι. Σύμφωνα με τη δική τους πραγματικότητα βέβαια. Μην τα κρατάς μέσα σου. Τι είσαι εσύ δηλαδή;; Ο σάκος του μποξ ή η δούλα της;
Scroll to top icon