ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 13:00

Τα διελυσα ολα

Ημασταν μαζι 1,5 χρονο. Με χωρισε τον Φεβρουαριο.Ειμαι εσωστρεφης και αρκετα κλειστος σαν ατομο και δεν εξεφραζα τα συναισθηματα μου προς αυτη οπως θα πρεπε.Αυτη εκανε την πρωτη κινηση και με κυνηγουσε στην αρχη κατι που μου το λεει μ παραπονο γιατι νομιζε οτι δεν ενδιαφερομουν.Γενικα δεν της φερθηκα πολλες φορες οπως θα πρεπε και την πληγωσα χωρις να ναι προθεση μου.Της δημιουγησα ανασφαλειες χωρις να το καταλαβω.Προφανως και η σχεση μας εγινε με τον καιρο πολυ καλυτερη αλλα ολα αυτα δεν της εφυγαν ποτε απτο μυαλο. Εκανα 2 δουλειες απο ενα σημειο και μετα και σε συνδυασμο με το διαβασμα που ειχα δεν βοηθησε σε καμια περιπτωση.Αποστασιοποιηθηκα,εχασα την ορεξη να κανουμε πραγματα ,δεν ειχα και χρονο προφανως.Αυτη εκανε υπομονη ,δεν μπορω να πω.Υπηρχαν πραγματα που κρατουσε μεσα της παντως που προσπαθησε να μου τα δειξει με τον τροπο της τα οποια πιστεψα οτι ειχαν λυθει γιατι ειμαι αφελης και δεν εχω εμπειρια σε μεγαλες σχεσεις.Την κοπελα αυτη την αγαπαω , της το πα αφου χωρισαμε γιατι ειμαι βλακας και οσο ημουν μαζι της δεν μπορουσα να το ξεστομισω.Μ αγαπαει κι αυτη και της λειπω.Μου το ειπε οταν συναντηθηκαμε πριν λιγες μερες τυχαια.Ωστοσο δεν ειναι σε φαση να προσπαθησει.Δεν ξερω αν υπαρχει ελπιδα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λάθη...λάθη...πόσα λάθη σ' αυτή τη ζωή. Και συ και όλοι μας. Τουλάχιστον τα αναγνωρίζεις. Σε κάποιους παίρνει χρόνια να τα αναγνωρίσουν και να τα παραδεχτούν. Eλπίζω ότι έμαθες απ' τα λάθη που έκανες. Υπάρχει ελπίδα, αν είσαι αποφασισμένος να την διεκδικήσεις. Δυναμικά όμως. Και να μην "μασάς". Να μην κάνεις πίσω με κάθε "όχι" που θα σου λέει. Δεν μιλάω βέβαια για παρενόχληση, μιλάω για διεκδίκηση με πάθος. Έχεις ένα μεγάλο ατού στα χέρια σου το ότι σε αγαπάει. Ξέρεις τι σπουδαίο είναι αυτό; Και συ λες ότι την αγαπάς. Όλα τα μπορεί ο άνθρωπος όταν έχει σύμμαχο την αγάπη. Είναι δύναμη η αγάπη, σε κινητοποιεί. Ναι, κάποιοι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι και ισχύει για όλους μας αυτό. Χρειάζεται να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της και να εννοείς όσα λες. Καλή τύχη! Σου εύχομαι το καλύτερο.
Για μενα, εφοσον δεν εγινε κτ τραγικο (κερατο,κακοποιηση οποιασδήποτε μορφής κοκ), θεωρω οτι υπάρχει δευτερη ευκαιρια. Αν ειναι οπως τα λες τα πράγματα παντα. Εφοσον η κοπελα θελει τις αποστάσεις της (θεωρω οτι σκέφτεται να σου τη δωσει την ευκαιρια αλλα φοβάται, αλλιως θα σε ξεξοβε με τη μια) σεβάσου το αυτο. Δειχνε οτι εισαι εκει με διακριτικό τροπο, πχ ενα μνμ μια στο τοσο κ μια προταση για βολτα χωρις την παραμικρή πίεση όμως. Αν δεις οτι ανταποκρινεται τελικα ολα οκ, συνεχίζεις με μικρα βηματα. Αν παλι οχι, το σεβεσαι κ την αφήνεις ήσυχη. Σε οποιαδηποτε περίπτωση, μαθε απο το αυτο σου το λάθος. Καλη τύχη!
Δική μου ερμηνεία των πραγμάτων: το πρόβλημα δεν ήταν η εσωτρέφειά σου, που σε απέτρεπε από το να είσαι διαχυτικός, ή οι υποχρεώσεις σου, οι οποίες σου αφαιρούσαν ενέργεια από τις συναντήσεις σας. Αν κατάλαβα σωστά, η κοπέλα δεν ένιωθε την προσοχή που θα περίμενε σε μια σχέση. Ένιωθε ότι μόνιμα εκείνη έπρεπε να σε κυνηγά και να σου δίνει προσοχή, έδινε συναισθήματα, προσπαθούσε να σε διασκεδάσει κάπως και ήθελε να κάνει κάθε σας συνάντηση να μοιάζει μικρή γιορτή, κι όλα αυτά χωρίς να πάρει πίσω κάτι ανάλογο. Λογικό είναι, λοιπόν, τώρα να θέλει να μείνει μόνη της για να αναπληρώσει όλη αυτή την ενέργεια που έδωσε για δύο όσο ήταν μαζί σου. Το μόνο που μπορεί να ήθελε να ήταν λίγος περισσότερος αυθορμητισμός από μεριάς σου, μια έκπληξη (π.χ. να εμφανιστείς μια φορά εκεί που δεν θα το περιμένει για να πάτε μαζί για φαγητό ή ποτό), περισσότερη καλή διάθεση όταν βρισκόσαστε· κάτι, τέλος πάντων, να της παράσχει λίγες συγκινήσεις στη σχέση σας, χωρίς μια φορά η ίδια να χρειαστεί να καταβάλει προσπάθειες. Δεν λέω πως όσα έδωσε εκείνη είχαν σκοπό να κερδίσει κάτι από σένα, μα σίγουρα μετά από ένα σημείο κουράστηκε ν' αγαπά για δύο. Όταν νιώθεις αγάπη και δίνεις, δημιουργείς μία ροή ενέργειας. Αν αυτή δεν γίνει αμφίδρομη, εξαντλεί τον "δότη" και του δημιουργεί πικρία που δεν πήρε πίσω τίποτα. Αν θέλεις στ' αλήθεια να είσαι μαζί της, πρέπει πρώτα ν' αλλάξεις κι έπειτα να της το δείξεις διεκδικώντας την. Δεν γίνεται μόνο με λόγια η διεκδίκηση, οι πράξεις είναι που θα μετρήσουν. Σκέψου, ας πούμε, πώς θα ήθελες να δείχνει μία ιδιαίτερη μέρα σας μαζί και οργάνωσέ την ανάλογα! Πλησίασέ την διακριτικά, δώσε της χρόνο και συνάμα προσοχή. Έσω έτοιμος, όμως, και για απόρριψη, αλλά αν αυτό συμβεί... πες ότι είναι το κάρμα και πήγαινε παρακάτω.
πρέπει να τιμάμε τον άνθρωπο ο οποίος παλεύει και εκείνος με τις ανασφάλειες του αλλά παραμένει δίπλα μας.για κανέναν απο το ζευγάρι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όλοι έχουμε τα μήπως ... και τα ίσως ... μας χρησιμοποίησε αυτό το μάθημα για να εκτιμήσεις περισσότερο την επόμενη σχέση σου όταν εκείνη έρθει.
Scroll to top icon