ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2019 | 22:12

Τελευταία προσπάθεια...! (?)

Σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα γενέθλια της.. Έχουμε πλέον κόψει τις επαφές εδώ κ 1μηνα από όταν είπε ότι δεν πάει κάπου αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας.. Εγώ όμως δεν μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι.. Τυχαίνει να βρισκόμαστε σε ίδια μαγαζιά και πνιγομαι που δεν μπορώ να είμαστε όπως πρώτα..Της πήρα δώρο για τα γενέθλια της ένα κοσμημα και θα της το δώσω δεν ξέρω πως αλλά θα παίξω τα ρέστα μου...Το οφείλω στον εαυτό μου και σε όσα νιώθω για εκείνη που δεν γίνεται να κρυφτούν και να καταπιεστουν.. Βγαίνουν στην επιφάνεια... Με πνίγει αυτή η σιωπή... Δεν μου λένε κάτι οι προτροπές φίλων μην ασχολείσαι άστο κλπ.. Το πολύ πολύ να ανοίξει μια πληγή ακόμα σε αυτή την ταλαιπωρημενη καρδια που έχω μέσα μου..
7
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς καλησπέρα σας !!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Όσο αφορά μόνο στο τελευταίο σχόλιο από τον φίλο SimosZ θα πω ότι το κόσμημα είναι καθαρά κάτι συμβολικό και μόνο..πίστεψε με αν είχα καταλάβει ότι ψάχνει χορηγό - σπόνσορα ή όπως αλλιώς θες να το πεις απλά δεν θα ασχολούμουν άλλο και θα έβραζα στο ζουμί μου..το ότι έχουμε αισθήματα δεν σημαίνει αυτόματα ότι καταργείται και η λογική απλά μπαίνει στην άκρη συνειδητά κάποιες φορές!
Τσάμπα τα λευτα...αν ήθελες να κάνεις αληθινή κίνηση (που άποψη μου δε χρειάζεται) θα ήταν να κανεις κάτι εσύ, με τις ικανότητες σου, ή μια εμπειρία...Κοσμήματα τώρα κ μλκιες...και αν γυρίσει θα είναι επειδή είσαι σπόνσορας
Δείχνεις αποφασισμένος και σε αυτή την περίπτωση, κανεις δεν μπορεί να σε σταματήσει.Καν'το λοιπόν, αρκεί να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς μετά, ένα πιθανό ισχυρό "χαστούκι". Καλύτερο όμως αυτό από το τι θα γινόταν αν. Καλή τύχη και εύχομαι αντί για "χαστούκι"να έρθει φιλί.
A ρε γλυκουλη :'( Είναι ωραίο να επιμένεις για ότι αγαπάς και ας πονας, μέχρι να το απομυθοποιησεις βέβαια, όσο αυτό σε φθειρει, και να πας παρακάτω. Τουλάχιστον στο τέλος το σημαντικότερο είναι να ξέρεις ότι εσύ τουλάχιστον εδειξες τον καλύτερο σου εαυτό, και αυτό είναι κάτι..
Scroll to top icon