ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2019 | 13:34

Πολύ μπερδεμένη

Γεια σας. Είμαι 24 ετών και έχω σχέση εδώ και 4 χρόνια με ένα παιδί(25 ετών ) . Εχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και του έχω σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Από την αρχή ακόμα της σχέσης δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του απλά για κάποιο λόγο έμεινα μαζί του. Μέχρι που έχουν γνωριστεί και οι γονείς μας. Του έχω πει στο παρελθόν μετά από τσακωμό να χωρίσουμε αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί. Πάντα με παρακαλούσε και τα ξανά βρίσκαμε. Μέχρι τώρα δεν έχουμε ολοκληρώσει(κανονικά) Γιατί εγώ δεν ήθελα και δεν μου έβγαινε. Τώρα τελευταία ( 4 μέρες) μιλάω με έναν άλλον(25ετων) ο οποίος μου έχει πάρει τα μυαλά. Πραγματικά δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω. Ωραίος , μυστήριος , πανέξυπνος , μορφωμένος , ρομαντικός. Μου έχει ζητήσει να βγούμε. Δεν ξέρω τι να κάνω λιώνω πραγματικά. Αν τον αφήσω θα τον πληρώσω πολύ. Το ξέρω. Είναι πολύ ευαίσθητος. Και έχει κάνει τόσα όνειρα για μας. Γνωρίζονται και οι γονείς μας...
12
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα θα πληγωθεί το παιδί οκ.. αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσεις μαζί του τα πράγματα. Μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας.Σκέψου γίνεται να μην θες να σε ακουμπάει; αλλά Και αυτός να συμβιβάζεται με αυτό; Κάτι δεν κολλάει εδω. Κάτι δεν είναι φυσιολογικό σε αυτό το καταλαβαίνεις; Αν ήσασταν και οι δύο ασεξουλ όπως είπε και η καραβανα θα το καταλάβαινα. Αλλά δεν γίνετε να μην έχετε ορμές και επιθυμία ο ένας για τον άλλον.
Πάντως γενικά δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα. Και είχα φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι μήπως είμαι λεσβία ; Αλλά τώρα που γνώρισα τον καινούριο έχω πολύ έντονη αυτή την επιθυμία ..
Έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Να χωρίσεις είναι το καλύτερο και για τους δυο σας. Εσύ θα είσαι με αυτόν που πραγματικά θες και τέλος τα ψυχικά να βρει ο νυν σου κάποια που να κόβεται για εκείνον γιατί εσύ δεν. Οι γονείς δεν είναι παιδιά θα το αντέξουν δεν θα είστε οι πρώτοι που χωρίζετε.
Για να περιμένει τόσο καιρό 4χρονια σημαίνει έχει πολύ υπομονή και με αγαπάει. Πως μπορώ να τον αφήσω λοιπόν ; Μπείτε λίγο στη θέση μου και στη θέση του ίσως... του έχω πει να χωρίσουμε και μου κρατάει μούτρα. Μου λέει τι έκανα λαθος ; Τι να του πω....
Σημαίνει έχει πρόβλημα (σεξουαλιξό/στύσης/κάλο) ή ξεδίνει αλλού!! Αν δεν κάνατε προκαταρκτικά θα έλεγα ΟΚ είναι ασέξουαλ, συμβαίνει. Αλλά δεν είναι. Ναι μεν το PIV δεν είναι το άπαν της σεξουαλικής ζωής, ωστόσο η σχέση σας έχει πολλά προβλήματα που δεν άπτονται καν της διείσδυσης. Χώρισε για σένα. Όχι για το τρίτο άτομο.
Αα και όποτε πάει να φιλήσει ή να με αγγίξει ή γενικά να γίνουν αυτά τα προκαταρκτικά τον αποφεύγω. Δεν θέλω καθόλου να με ακουμπάει. Αυτός όμως συμβιβάζεται ακόμα και με αυτό. Και δέχεται να είμαστε ακόμα και έτσι μαζί και να περιμένει ποτε θα νιώσω έτοιμη.
Άστον και μην το σκέφτεσαι γιατί θα είστε σίγουρα και οι δύο πιο ευτυχισμένοι μετά. Είναι σκληρό οκ, πονάει οκ, αλλά και να είσαι σε σχέση τόσα χρόνια και να μη θες να σε ακουμπάει είναι λυπηρό.
κ όμως είναι δυνατόν. Δεν έγινε αυτή η πράξη όπως την ξέρουμε όλοι. Έχουν γίνει προκαταρκτικά. Αλλά κανονικά δεν έχει γίνει. Γενικά δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα. Και τώρα ξαφνικά με το που γνώρισα αυτόν τον καινούριο, τον φαντασιωνομαι και θέλω πολύ να προχωρήσω μαζί του... Δεν ξέρω τι να κάνω. Σίγουρα και οι γονείς μου θα στενοχωρηθούν πολύ αν μάθουν ότι χώρισα. Γιατί είναι καλο παιδί. Τι θα κάνατε στη θέση μου ; Θα αφήνατε μια σχέση 4 ετών για έναν που ξέρετε μόλις 4 μέρες ;! Είναι τρέλα αυτό που πάω να κάνω ; Βοήθεια ! Είμαι σε απόγνωση
Βρε κορίτσι μου, σοβαρολογεις;;; Δεν σου έχει έρθει να ολοκληρωσεις μαζί του 4 χρόνια;;!! Δηλαδη εσύ όχι απλά δεν είσαι ερωτευμένη αλλά σχεδόν τον σιχαίνεσαι!!! Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διάβασα.....δε ξέρω τι θα κάνεις με τον άλλον αλλά χώρισε αμέσως σε παρακαλώ δηλαδή!
Ανεξάρτητα απ τον καινούριο που σ ενδιαφερει θα μιλησω. Δε βλεπω μελλον με το αγορι σου. Αυτό που περιγραφεις για μενα ειναι μια φιλική σχεση κ τπτ αλλο. Δλδ σου στέκεται, τα πατε καλα αλλα χωρις σεξ. Ε μια φιλική σχεση δλδ. Δε σου βγηκε ως τωρα. Θεωρείς οτι υπάρχει περιπτωση να σου βγει αργοτερα? Εγω οχι. Οσο για τους γονεις σας που γνωρίζονται, ε τι να κάνουμε τωρα?
Scroll to top icon