ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 16:03

Δεν νιώθω έτοιμη ακόμη!

Με λένε Δήμητρα και η ηλικία μου είναι στα 28.Έχω σχέση με ένα παιδί, κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο μου, τα τελευταία 5 χρόνια, και οι δύο μας περνάμε καλά. Πρόσφατα, μου έκανε πρόταση γάμου, και οι δύο μας ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Τον τελευταίο καιρό, και πριν μου κάνει την πρόταση, το αγόρι μου, μου ζητάει να κάνουμε παιδί. Εγώ ενώ έχω μια αδυναμία στα παιδιά, δεν θέλω να κάνω παιδί ακόμα, και ο λόγος είναι επειδή φοβάμαι. Φοβάμαι να κουβαλάω ένα βρέφος 9 μήνες μέσα μου, έχω την αμφιβολία ότι αν μείνω έγκυος, κάτι θα γίνει και θα χάσω το παιδί. Αυτό το έχω συζητήσει με το αγόρι μου, και μου έχει πει ότι το καλύτερο είναι να επισκεφθώ ένα ψυχολόγο ώστε να μου δώσει συμβουλές και αυτός. Εσείς που πιστεύετε ότι οφείλετε όλο αυτο; Αρχίζω και ανησυχώ για εμένα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Οφείλεται στο ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμα. Όταν χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι , πίστεψε με ,η επιθυμία θα είναι τόσο μεγάλη που θα ξεπερνάει κάθε είδος φόβου . Δε λέω ότι θα γίνεις ξαφνικά κουλ και δε θα σε νοιάζει τίποτα, εννοείται οτι θα υπάρχει ο φόβος του άγνωστου. Απλώς θα επικρατήσει η επιθυμία σου να αποκτήσεις παιδάκι και όλα τα υπόλοιπα θα περισσεύουν.
Απόλυτα φυσιολογικούς τους βρίσκω τους φόβους σου αλλά ως γνωστόν οι φόβοι ξεπερνιούνται όταν αυτό που φοβάσαι έρχεται και το αντιμετωπίζεις .Όλες οι νέες μελλοντικές μανούλες είχαν τους φόβους τους αλλά μόλις ήρθε η ώρα να γίνει το αντιμετώπισαν όπως ακριβώς έπρεπε .Στην πορεία μαθαίνεις ..Όλα καλά να σας πάνε ,να ζήσετε και καλούς απογόνους !
Scroll to top icon