ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2019 | 20:32

Ισχύει ή όχι;

Ακουσα πως στη σημερινή εποχή έχουν αλλάξει τα πράγματα κι ότι αν δεν πλησιάσει η γυναίκα πρώτη τον άντρα και δεν τον φλερτάρει τότε δεν γίνονται ζευγάρι κι ότι έχει έρθει η αλλαγή του στερεότυπου.Έχετε δει εσείς κάτι τέτοιο;Γιατί αν ισχύει αυτό τότε όντως για κάποιους ανθρώπους δεν υπάρχει κανένας. Κι ας λένε ότι για όλους υπάρχει ταίρι.Αν δε σ' έχουν φλερτάρει ποτέ δηλαδή κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι;Όλα αυτά σε περίπτωση που ισχύει ότι έχει αλλάξει το στερεότυπο .
2
 
 
 
 
σχόλια
Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Προσωπικά δε το έχω δει να συμβεί πουθενά κι οι περιπτώσεις που το έχω ακούσει εγώ όσο κι οι φίλοι μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Αυτό όμως που ισχύει είναι ότι γίνεται πολύ παιχνίδι από τα σοσιαλ μίντια, όπου τις περισσότερες φορές δυστυχώς δεν καταλήγει σε γνωριμία από κοντά.
και εκεί που έβλεπα james bond και έκανα μάσκα ομορφιάς πέφτω πάνω σε αυτή την εξομολόγηση που με αφορά. Εγώ έκανα το σχόλιο σε μία συζήτηση που είχα με την Kαραβάν' πάνω σε στερεοτυπικές συμπεριφορές. Λέγαμε πως ήταν τα πράγματα τότε και σήμερα όσον αφορά τα στερεότυπα. Συγνώμη αν φάνηκα απόλυτη εξ. Προφανώς δεν είναι απόλυτο.Το θέμα δεν είναι τα στερεότυπα . Αν σου αρέσει κάποιος πρέπει να γίνει η αρχή. Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα αρκεί να γίνει. Είναι κρίμα να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και να μένει στάσιμη η κατάσταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon