ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2019 | 12:26

Όταν εισαι πολλα χρονια μονη

Μη κρίνετε.Μάθετε να μη κρινετε.Οταν εισαι 7/8 χρόνια μονη ,τοτε οι συναίσθηματικες σου αναγκες γίνονται αιμοδιψείς βρυκόλακες και ζητανε συνεχως τροφη.Και με παντρεμενο μπλεκεις,και με πολυ μικρότερο,και απο το ίντερνετ σχέση κανεις,και με τον 50αρη κανεις σχεση,και λεσβια σκέφτεσαι να γινεις.Δεν αντεχω αλλο μονη.Και ολα αυτα;Γιατι ειμαι χοντρη και δε μοιαζω με μια μεση κοπελα.Κανω διαιτα προσπαθω αλλα μεχρι να γινω οπως με θέλετε λεω να ρίξω πολυ τα στάνταρντσ .Και οχι απαραίτητα για το σεξ.Τρυφερότητα θελω.Δε σκοτωσα κανεναν.Αντρικό χαδι.Αν μου το πεταξει ο παντρεμένος θα το δεχτω κ θα τον ευγνωμονώ απο πανω.Ειμαι απελπισμένη για αγαπη.Ε δε μπορώ αλλο τα ευχολογια.Και οχι.Απο γνωστους ή απο το "βγες έξω" δεν κανεις σχεση πια.
9
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι πολύ που αξιολογείς τον εαυτό σου τόσο χαμηλά ώστε να ξοδεύεσαι σε σχέσεις μη ουσιαστικές, μόνο και μόνο για την προσωρινή ψευδαίσθηση της επαφής. Επαναπροσδιορίσου και αναθεώρησε τη φιλοσοφία σου. Δεν φταίνε τα κιλά σου για τις επιλογές σου. Το λανθάνον σκεπτικό σου φταίει και η κοσμοθεωρία σου. Αλλαξέ τα.
Καλύτερα να ψάξεις μια ξεπέτα στο διαδίκτυο, που αποκλείεται να μη βρεις, παρά να στη πέσει παντρεμένος και σε φάση απελπισίας να πας. Μια ξεπέτα δεν ξέρεις πως θα καταλήξει, ενώ με τον παντρεμένο ξέρεις.
Πρέπει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου φίλη και να κοινωνικοποιηθείς. ( αν δεν έχεις παρέα). Αν εκεί που λες γνωστούς εννοείς παρέα και άτομα ίδιας ηλικίας μπορείς μέσω αυτών να γνωρίσεις και άλλο κόσμο. Αρκεί να είσαι ανοιχτή σε συζητήσεις και νέες γνωριμίες.Όσον αφορά τους δεσμευμένους και τους παντρεμένους όσο ωραίοι, κουλ ή οτιδήποτε άλλο βρίσκεις... είναι κακοί χαρακτήρες. Έχουν μία κοπέλα ή σύζυγο που την έχουν φλομώσει στο ψέμα και τις δικαιολογίες. Είναι ευθυνόφοβοι και μένουν σε μία σχέση από ασφάλεια. Εδώ πάντα σκέφτομαι και σέβομαι την κοπέλα της υπόθεσης.Υ.Γ Όλα θα πάνε καλά !
Κρίνουν γιατί δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τι εννοείς μόνη κοπέλα. Ούτε ήταν μόνοι ποτέ.Αυτοί οι άνθρωποι που θα σε κατακρίνουν είναι οι βολεμένοι.Έβλεπα προχτές ας πούμε την Παρασκευή στο Λυκαβηττό που πήγα για την ταινία του Λιντς στο open air film festival πόσα ζευγάρια και πόσες παρέες ήταν. Άπειρες παρέες. Κι ένας-δυο-τρεις μόνοι και μόνες. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού δηλαδή. Και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό. Όλοι αυτοί που ζουν ευνοημένοι είναι αδύνατον να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό που περιγράφεις.Μόνο αν το βίωναν θα καταλάβαιναν.Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να βρεις αυτό που ποθείς, με όποιο τρόπο κι αν σου προσφερθεί. Και μη νιώθεις άσχημα για την εμφάνισή σου. Κάθε άνθρωπος έχει δική του εμφάνιση, μη μειώνεις τον εαυτό σου. Να είσαι καλά.
Πιστεύεις δηλαδή, ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος έζησε ή ζει για χρόνια μόνος, ενεργεί και σκέφτεται το ίδιο; Και ότι όποιον βλέπεις κάπου μόνο του, είναι κατ' ανάγκη;
Όχι δεν θεωρώ τίποτα απ' αυτά που αναφέρεις.Κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Φυσικά και πολλές φορές έχουμε επιλέξει όλοι να πάμε κάπου μόνοι μας και δε συμβαίνει πάντα το << κατ' ανάγκη>.Έγραψα την άποψή μου με βάση την εξομολόγηση που διάβασα και δυστυχώς μπορώ να καταλάβω πίσω από τις λέξεις τι εννοεί. Λίγο καιρό πριν βγήκα από αυτή τη διάθεση και πίστεψέ με, το άτομο που με βοήθησε και με στήριξε κι έμεινε δίπλα μου κι εξακολουθεί να είναι μαζί μου και τώρα, ήταν μια σανίδα σωτηρίας για μένα. Όμως και τώρα που πέρασα στην άλλη πλευρά, δεν ξεχνώ την πρότερη καταστασή μου και πληγώνομαι πολύ όταν διαβάζω τέτοιες εξομολογήσεις γιατί κατλαβαίνω τι θλίψη κρύβουν και τι πόνο ψυχής λόγω του ότι το έχω βιώσει κι εγώ.
Καθένας διαθέτει τον εαυτό του όπως του αρέσει και όπως μπορεί. Από εκεί και πέρα ο κόσμος δεν αποτελείται από φονιάδες από την μια και καλούς από την άλλη. Αυτοί οι "ενδιάμεσοι" είναι που ταλαιπωρούν τον κόσμο και όχι δολοφόνοι. Δεν μπορούμε να λέμε ότι εφόσον δεν εκτελέσαμε κάποιον είμαστε μια χαρά χαρακτήρες. Ό,τι και να κάνει ο άλλος ε σου λέει, "δεν σκότωσα". Λες και ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με φονιάδες και ευτυχώς αυτή την φορά την γλιτώσαμε.Όλοι μας κρίνουμε και κρινόμαστε. Κάθε μέρα.Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι για χρόνια μόνος είναι θετικός σε όλα αυτά που γράφεις. Εσύ είσαι. Με γειά σου με χαρά σου. Αν και αναφέρεσαι σε μικρότερους, σε διαδικτυακές σχέσεις, σε 50αρηδες (γιατί όλες αυτές οι περιπτώσεις θα έπρεπε να αποκλειστούν δεν κατάλαβα) άρα έχεις επιλογές. Οπότε δεν ξέρω τι εννοείς.
Scroll to top icon