ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 16:44

Ποιός έπρεπε να πληρώσει τι ρε παιδια;

Μου αρέσει μια κοπέλα και της είπα να βγούμε για καφέ. Δεν ψηνόταν, αλλά τελικά είπε ναι όμως φιλικά. Όταν ήρθε η σερβιτόρα, της είπα να κρατήσει από μένα 3 ευρώ. Η κοπέλα πλήρωσε άλλα 3 ευρώ τον δικό της καφέ. Την είδα, στράβωσε. Το συζήτησα με έναν φίλο μου και μου είπε ότι έπρεπε να την κεράσω. Δεν έκανα καλά; Αφού δεν...
21
 
 
 
 
σχόλια
3 ευρώ ήταν ρε φίλε οκ με 3 ευρώ θα έκανες και το χαϊλίκι σου ...Που να έπαιρνε κανά μοχίτο η δικιά σου παραλιακή με 12 ευρώ να χρειαζόσουν μπαλονάκι μετά ...Θες να κεράσει καρνάει δε θες να κεράσει δεν κερνάει είναι η λογική και όχι κερνάω με σκοπό να ρίξω γκόμενα ..Φιλικά ξεφιλικά κάποια στιγμή θα κεράσεις και θα σε κεράσουν .Αλλα να το συζητάς για 3 ευρώ ..πιο πολλά χρεώνω το σχόλιο να πούμε ..
Θα ήταν πιο ωραίο να κεράσεις. Ας έκανες την κίνηση με ειλικρίνεια κι επιμονή κι ας μη σε άφηνε... για τον πρώτο καφε. Δεν έχει σημασία που βγήκατε φιλικά. Είναι μια ωραία κίνηση. Όσο για το στερεότυπο που βλέπω και εδώ αλλά και αλλού να αναπαράγεται, και ο καθένας τα δικά του κλπ, δε συμφωνώ.. δεν είναι κακό το κέρασμα. Ας μην κατακρίνουμε οτιδήποτε παλιό ως στερεότυπο. Κάποια πράγματα δείχνουν καλούς τρόπους σε μια νέα γνωριμία ή σε ένα νέο ραντεβού... Γενικά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ότι είναι συνήθεια το πρώτο ραντεβού να πληρώνει ο άντρας είναι ωραίο. Όχι για την οικονομία της κοπέλας ή για να αποδείξεις ότι βγάζεις περισσότερα. Είναι απλά κίνηση κυριου... Όχι παιδιού.
Άμα εσύ την έβλεπες ερωτικά έπρεπε να κέρναγες, ασχέτως εάν αυτή σου είπε φιλικά!!!! Σου έδωσε μια ευκαιρία ουσιαστικά.Τώρα άστο και πήγαινε αλλού.
Η άποψή μου είναι ότι εσύ έπρεπε να πληρώσεις. Πάντα πρέπει ο άντρας να κερνάει κι έτσι είναι.Τώρα πολλοί και πολλές θα σου πατήσουν το'' δεν ταυτίζομαι'' ενώ ταυτόχρονα αν τους τύχαινε δική σου περίπτωση θα την απέρριπταν αμέσως.Δηλαδή με ενοχλεί η υποκρισία των ανθρώπων, αυτό θέλω να πω.Όπως και να 'χει δεν γίνεται να βγεις με κοπέλα και να μην πληρώσεις και επαναλμβάνω πως αυτό είναι το σωστό για μένα.Είναι άκομψο να πληρώνει η κοπέλα.
Ο καθένας τα δικά του σε όλα τα ραντεβού... αυτό εφαρμόζω εγώ. Τώρα αν υπονοούσε ο φίλος ότι θα πληρώσεις αυτή που θα τα φτιάξετε ή θα κάνετε σεξ είναι λάθος...
Μια χαρά έκανες. Το ότι οι άντρες πρέπει να πληρώνουν είναι ενα στερεότυπο που πρέπει να ξεπεραστεί. Μην αναπαρέγετε χαζά στερεότυπα εν έτει 2019. Το ηθελε και φιλικά τρομάρα της φαντάσου να το ήθελε και αλλιώς
Φιλαράκι δεν κατανόησες την εξομολόγηση νομίζω. Κακώς του λες ότι έκανε μια χαρά, γιατί αφήνει να εννοηθεί στο τέλος ότι αν το ραντεβού ήταν ερωτικό θα τα πλήρωνε όλα αυτός και δεν πλήρωσε επειδή ήταν φιλικό. Άρα ο ίδιος ο εξ αναπαράγει το στερεότυπο ότι οι άντρες πρέπει να πληρώνουν. Καθόλου συγχαρητήρια δεν αξίζει.
Κοίτα φιλαράκο, άμα παρακαλάς την άλλη για να βγείτε για καφέ και βγαίνει μαζί σου με τα χίλια ζόρια μάλλον πρέπει να πληρώσεις εσύ...Αυτό είναι το κόστος που πρέπει να είναι προετοιμασμένος να πληρώσει ο κάθε μουνόδουλος που παρακαλάει για να βγει με μία που φαίνεται εξαρχής ότι δεν γουστάρει.Στην περίπτωση όμως που βγαίνατε κανονικά (είτε φιλικά είτε ραντεβού για να γνωριστείτε με σκοπό το ερωτικό) και χωρίς να την παρακαλέσεις τότε θα έπρεπε ο καθένας το δικό του να πληρώσει.Εν κατακλείδι, για μένα δεν εξαρτάται το ποιος θα πληρώσει από το αν η έξοδος είναι φιλική ή ερωτική, αλλά από το αν ο ένας θεωρεί πως κάνει χάρη στον άλλον που βγαίνει μαζί του.Εγώ φυσικά δεν θα έβγαινα με την περίπτωση αυτή εφόσον μου έλεγε αρχικά όχι. Δεν θα συνέχιζα να την παρακαλάω και δεν θα προέκυπτε το θέμα.Αυτή όμως θεώρησε ότι σου έκανε χάρη γι αυτό και στράβωσε.
Ξέχασα να γράψω ότι φυσικά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξει γνώμη αυτή ή να το παίζει δύσκολη και τελικά να σου κάτσει......Εκεί ποντάρεις λοιπόν και γι αυτό βγαίνεις. Αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να πληρώσεις ή αλλιώς να φας το στράβωμα, γιατί έτσι έχει μάθει αυτή η κατηγορία, τι να κάνουμε...Εσείς που τις παρακαλάτε φταίτε γι αυτό.
Κάνεις το κόμπλεξ σου ιδεολογία, καλύτερα από την τσιγγουνιά όπως και να έχει :PΆμα κεράσεις και ένα καφέ δεν σημαίνει ότι σου κάνει χάρη , έτσι είναι η παράδοση και καλώς η κακώς αρέσει αυτή η παράδοση.
Πράγματι ιδεολογία είναι. Για κόμπλεξ δεν ξέρω τι λες...Η κοινωνική απελευθέρωση της γυναίκας πρέπει να συνδυάζεται και με την άρνησή της να δεχτεί κέρασμα με σκοπό να τη ρίξουν στο κρεβάτι (άσχετα αν τελικά θα δεχτεί ή θα αρνηθεί το κρεβάτι, πρέπει να αρνείται το κέρασμα). Όταν λέω ότι είμαι ενάντια στο κέρασμα εννοώ πάντα για την αρχή της γνωριμίας. Δεν είμαι ενάντια στα κεράσματα κατά τη διάρκεια της σχέσης ή στα κεράσματα σε φίλους/ες κτλ. Φυσικά και κερνάω (και με κερνάνε), ποτέ όμως μία άγνωστη που απλά μου αρέσει εμφανισιακά και βγαίνω για να γνωριστούμε.
Scroll to top icon