ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 21:19

Αχ ρε Νικολα!

Με το που σε ειδα ,μη σου πω με το που ακουσα τη φωνη σου,καταλαβα οτι θελω να κάνουμε ενα παιδι.Το κρίμα που επρεπε να παιξω τον ρόλο μου τελεια οτι θελω ελευθερη σχεση και κουραφεξαλα.Δεν καναμε ερωτα.Πρωτο ραντεβου .Και ομως με το που καθισα διπλα σου στο αυτοκίνητο το καταλαβα οτι θελω να κανω οικογένεια,παιδια τα παντα μαζι σου.Δε στο εδειξα φυσικα.Ουτε πρόκειται.Εφοσον ειμαι μοντερνα χειραφετημένη γυναίκα και απο την αρχη συμφώνησαμε οτι μονο "καλα" θα περναμε...Δεν το εχω νιωσει για άλλον ποτέ.Και γιαυτο μαλλον θα επιλεξω να μη ξανα μιλήσουμε και ποτέ.Γιατι νομίζω ότι έπαθα "Χόλυγουντ".Σαγαπω απο την πρωτη μερα που σε γνώρισα.Και μάλλον αλλες δε θα ακολουθήσουν.Πολυ θα θελα να καναμε ενα παιδί.Δε νομίζω να βρεθει αλλος που να με κανει να θελω τοσο.Πρώτη φορά που συμφώνησα σε ραντεβού με προοπτικη μονο το σεξ.Και τελευταία.Δεν είμαι εγω γι αυτά.Σαγαπαω ρε Νικολα.Μολις εχασα τον ερωτα της ζωης μου.Τελος.
9
 
 
 
 
σχόλια
Η μοντέρνα χειραφετημένη γυναίκα που ντρέπεται να πει τα θέλω της, που ντρέπεται να πει ότι δεν θέλει ξεπετα αλλά μια κανονική σχέση, που κάνει στην ουσία αυτό που θέλει ο άντρας μόνο και μόνο για να μην την απορρίψει και όλο αυτό το παρουσιάζει σαν δική της στάση. Γεια σου ρε μοντέρνα χειραφετημένη γυναίκα!
Πρέπει να πεις ότι ένιωσες διαφορετικά στο ραντεβού μαζί του και δεν θα ήθελες μόνο σεξ αλλά σχέση. Πες την αλήθεια και θα καταλάβει. Κρίμα είναι να τον χάσεις.
Εχω ενσταση! Ο ερωτας της ζωης σου επειδη βγήκατε ενα ραντεβου? Που δεν πιστευω δλδ οτι υπαρχει ερωτας της ζωης (κατανταω γραφική, ολο αυτο λεω) αλλα ας πουμε χάριν λογου οτι υπαρχει. Εσύ το καταλαβες χωρις να γινει τπτ μεταξυ σας? Μα δε γινεται! Αυτο με το παιδί το αφήνω να περασει ετσι ασχολίαστο. Κοπελα μου τα μεγαλοποιησες τα πραγματα. Ενθουσιασμός ειναι.
Scroll to top icon