ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2019 | 00:10

Γιατί και γιατί...

Χωρίσαμε.. Πάει τώρα κάτι παραπάνω από χρόνος. 2 χρόνια, μαζί. Έφτιαξες αμέσως την ζωή σου με άλλη, μόλις 3 μέρες μετά. Εγώ χρειάστηκα ελάχιστα περισσότερο.... 5 μήνες, αλλά την έφτιαξα κι εγώ. Με κάποιον που του μοιάζει. Στα περισσότερα.Είμαι πολύ χαρούμενη δίπλα του, με κάνει ευτυχισμένη. Σε λίγες μέρες έρχεται σε εμένα. Οι γονείς μου - ειδικα η μαμά μου - είναι κατενθουσιασμένη περιμένοντας να τον γνωρίσει. Κι εγώ είμαι. Αλήθεια είμαι..! ............2 χρόνια σχέση και δεν μου έβγαλε τόσο πολύ το "είμαι ο εαυτός μου " ,όσο η τωρινή. Όμως, κάθε φορά που τον βλέπω να είναι τόσο καλά μακριά μου, νιώθω ένα σφίξιμο. Ξεκινάει από την καρδιά και κατεβαίνει απότομα. Και όλο αναρωτιέμαι... γιατί και γιατί, ενώ είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
μπορεί ο τύπος να την είχε την καβατζα ήδη και την έκανε με ελαφρα !!! καλά τον εκαμνες κι τον αντικατεστισες μα όχι να τον έχεις τον αλλον επειδη μοιαζει στον σάχλα τον προηγούμενο.
Είσαι ακόμα κολλημένη γιατί ακόμα έχεις πάνω στο βάθρο τον πρώην. Και δεν τον ξεπέρασες τελείως.Μήπως θα βοηθούσε να σκεφτείς ότι για να ξεκίνησε κάτι με άλλη 3! μόλις μέρες μετά το χωρισμό σας, μάλλον έφαγες πολύ κέρατο?Ή καλύτερα..ξέχνα τα όλα αυτά και ζήσε τη στιγμή με το ατομο που σε κάνει χαρούμενη.
Scroll to top icon