ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2019 | 04:12

Στην άβυσσο της απόγνωσης

Οι γνωστοί είναι παντρεμένοι, Φίλοι μηδέν , τίποτα Μιά εργασία ίσα ίσα να καλύπτω τα έξοδα του σπιτιού μου ,και Δύο γονείς που με αγαπάνε και θέλουν να με δουν παντρεμένο αλλά πως όταν δεν έχω τις προϋποθέσεις??39 ετών?
2
 
 
 
 
σχόλια
Η απελπισία πάντα απωθεί και κάνει πρώτα κακό στη δική μας ψυχολογία. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την επιθυμία και ανησυχία σου αλλά κάποια πράματα θέλουν ηρεμία και θετική σκέψη. Όντως ζούμε σε δύσκολες εποχές για ανεύρεση συντρόφου και η έλλειψη είτε φίλων είτε εργασίας, μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ήσουν γυναίκα στα 39, τι θα έκανες; Θα έπεφτες από το παράθυρο από την απελπισία; Μη ξεχνάς πως για εμάς τις γυναίκες είναι ακόμη πιο δύσκολο όταν δεν έχουμε βρει τον άνθρωπό μας. Και δεν είμαι 39 αλλά έχω ακούσει καταστάσεις. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι λέει ο περίγυρός μας, προσωπικά χ@σμένο τον έχω, αλλά τι θέλουμε εμείς. Δεν έχουμε όλοι την ίδια μοίρα, όπως θέλεις πεστο. Άλλοι παντρεύονται νωρίς, άλλοι αργά. Το θέμα είναι να είσαι καλά με σένα και να σε αγαπάς και όλα θα γίνουν. Το θέμα είναι να βρει κανείς αυτόν/αυτή που του ταιριάζει και όχι να βάλει κουλούρα για να ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων. Ωραίος ο γάμος και η οικογένεια ( είμαι υπέρ ) αλλά να πετύχεις μετρά.Καλή επιτυχία!
Το ότι οι γνωστοί είναι παντρεμένοι, δεν σημαίνει ότι είναι και ευτυχισμένοι.Το όνειρο των περισσοτέρων γονιών είναι να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα, νοικοκύρεμα κλπ..... Εσύ όμως τι θες; Θες να παντρευτείς; αν ναι, γιατί; Δεν είναι μια απλή απόφαση, ούτε είναι όλοι φτιαγμένοι γι αυτό.... Το να κάνεις το χατήρι στους γονείς ή επειδή είναι παντρεμένοι και οι γνωστοί, δεν είναι σωστοί λόγοι που πρέπει να σε ωθησουν σε μια τέτοια απόφαση. Σκέψου εσύ τι θες και γιατί.
Scroll to top icon