ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2019 | 02:01

Απαισιόδοξη

Δουλεύω κουζίνα και σήμερα πρώτη φορά μου γύρισαν φαγητό πίσω. Είχε πάρα ψηθεί λίγο παραπάνω. Νιώθω απαίσια και με έχει καταβάλλει μια τεράστια απαισιοδοξία.. Πήγα να βάλω τα κλαματα αλλα κρατήθηκα γιατί υπήρχε κόσμος. Οι υπόλοιποι μου είπαν ότι νταξει αυτά συμβαίνουν και πρέπει να προσέχω και με καθησυχασαν. Μάταια όμως. Μετά από λίγο το είπαν στο αφεντικό. Δεν μου έγινε προσωπική παρατήρηση αλλά όταν είδα το αφεντικό και του χαμογέλασα, με κοίταξε με μισό μάτι και άλλαξε το βλέμμα του. Δεν θέλω να ξανά πάω για δουλειά. Δεν έχω τη ψυχολογία που είχα. Νιώθω ότι θα τα κάνω όλα χάλια και όλοι θα είναι από πάνω μου μη κάνω καμιά παραγγελία χάλια. Κρίμα και πάνω που είχα αποδείξει την αξία μου και τις αντοχές μου έγινε αυτό. Με τι ψυχολογία θα πάω πάλι αύριο; είναι ένα πολύ ψυχοφθορο και αγχωτικό επάγγελμα που οποίος δεν το έχει βιώσει δεν ξέρει τι σημαίνει να βαράς 10ωρο σε κουζίνα. Το είπα και στη μητέρα μου και η απάντηση που μου έδωσε είναι ότι εγώ τόσα χρόνια που μαγειρεύω πάλι λάθη κάνω,δεν θα κάνεις εσύ; και ότι δεν πειράζει. Αλλά δεν με καθησυχάζει τιπιοτα. Δεν θέλω να αλλάξω τη δουλειά μου, αλλά το μαγαζί που δουλεύω γιατί ντρέπομαι να ξανά πάω αύριο για δουλειά γιατί νομίζω ότι δεν θα καταφέρω τίποτα και γιατί ακόμη δεν αντέχω την αίσθηση υπέροχης των υπόλοιπων εκεί πέρα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Όλο αυτό επειδή παραεψησες μια μπριζόλα;;Συνελθε. Οι κουζίνες θέλουν πιο γερά στομάχια. Εσύ κάνεις σαν σπουργιτακι. Πήγαινε στη δουλειά με ψηλά το κεφαλι και κάνε τη δουλειά σου όπως την έκανες και πριν. Μην δείχνεις στο χώρο που εργάζεσαι τέτοια αδυναμία χαρακτήρα γιατί θα σε καβαλησουν μέχρι και τα καθίσματα.
ανθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε .............. και τα κομπιούτερ κάνουν λάθη και οι μηχανές .............. τι θα γίνει τώρα ??? θα σκοτώνουμε οποίον κάνει ένα λάθος ??? εσκεμμένα έγινε ??? αλάνθαστος κανείς !!!!!!!
Scroll to top icon