ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2019 | 17:12

Ακριβώς αυτό που νιώθω

Να 'χεις αυτοκίνητο ή μηχανάκι, να 'χεις λεφτά, να μπορείς να ζεις άνετα, να κερνάς, να μπορείς να πηγαίνεις σε διάφορα μέρη.Αυτή είναι μόνο η επιτυχία της ζωής.Κι έτσι έρχονται οι φίλοι και οι έρωτες.Ναι το ξέρω ότι δεν αναζητούν όλοι αυτό αλλά κακά τα ψέματα, ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτός είναι ο τρόπος για να έρθεις ερωτικά ή φιλικά κοντά με κάποιον άνθρωπο.Αν πας και πεις τώρα στον άλλο: γειά σου, έχω ξεμείνει για ακόμα ένα καλοκαίρι στην πόλη, δουλεύω για το μεροκάματο, δεν έχω χρήματα για εξόδους, θες να γίνουμε φίλοι, ή να πάμε για κανα μπανάκι χωρίς να έχω μεταφορικό μέσο δικό μου, τι θα σου απαντήσει;(Μην την πάρετε τοις μετρητοίς την παραπάνω πρόταση, ενδεικτική μιας κατάστασης είναι, ελπίζω να καταλαβαινόμαστε, εννοώ αν υπάρχει αλήθεια στην προσέγγιση του άλλου)Το ίδιο κι αν προσεγγίσεις μια κοπέλα από ερωτικό ενδιαφέρον.Αν δεν έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις στον άλλο μια άλφα ποιότητα ζωής, κλείνεσαι στον εαυτό σου, απομακρύνεσαι, νιώθεις μειονεκτικά και τίποτα.Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους άλλους και γι' αυτούς τους λόγους.Κι αυτά που λέω δεν είναι λόγια του αέρα, το βλέπω δίπλα μου να συμβαίνει, και σε μένα έχει συμβεί και σε άλλους που έχουμε μοιραστεί κοινές εμπειρίες.Υ.Γ: Ξέρω, ξέρω, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι το παν. Το παν είναι το θετικό βλέμμα, το χιούμορ, η προσωπικότητα και όχι η μιζέρια. Κι εγώ μιζεριάζω με αυτήν την εξομολόγηση.Λες κι όλοι οι άνθρωποι που βλέπω γύρω-τριγύρω κάθε βράδυ να βγαίνουν πάνε να βρούνε ανθρώπους με χιούμορ και προσωπικότητα, δεν πάνε για να αράξουν στα κλαμπάκια , τα Μπάλουξ και τα Island , γιατί πώς να το κάνουμε, η καλοπέραση είναι στη φύση του ανθρώπου.Δεν κατακρίνω την καλοπέραση, όλοι την θέλουμε, κι εγώ την θέλω, αλλά ξέρεις ότι άμα δεν μπορείς να την προσφέρεις ούτε στον εαυτό σου ούτε στους άλλους, τότε απομακρύνεσαι από όλους.Μόνο από τον εαυτό σου δεν μπορείς να απομακρυνθείς και περιφέρεις το κουρασμένο σου σαρκίο περιμένοντας μια ακόμη μέρα να φτάσει στο τέλος της.Συγνώμη αλλά είναι ακριβώς ό,τι νιώθω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Για όλους μας υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφός, σε κάθε φάση της ζωής μας! Τώρα ο καθένας μας έχει και τις απαιτήσεις του και καλά κάνει, γιατί διεκδικούμε πάντα το καλύτερο για εμάς. Από κει και πέρα γνωρίζεις, διαλέγεις και παίρνεις.
Πέρασα μια πάμφτωχη παιδική ηλικία. Αδιανόητες καταστάσεις για σήμερα να φοράς παλιά ρούχα και να έχεις μια τσάντα σε όλο το δημοτικό. Έχω όμως από τότε καλούς φίλους. Τα χρόνια πέρασαν και ζήσαμε καλύτερα γιατί δουλέψαμε. Βγήκαμε, ταξιδέψαμε, διασκεδάσαμε. Εν καιρώ κρίσης, που πάλι περιοριστήκαμε, βρήκαμε πάλι τρόπους να περνάμε καλά. Παρεούλα, ο ένας στο σπίτι του άλλου με τη μουσική μας και την αγάπη που μας δένει τόσα χρόνια. Με λίγα αλλά καλή διάθεση.Θέλω με αυτό να σου πω ότι όλα έχουν τη σημασία που τους δίνεις. Μπορείς να απογοητεύεσαι που δεν έχεις περισσότερα ή να περνάς καλά με αυτά που έχεις. Φέτος έχω πάει σε 5 δωρεάν συναυλίες, έχω δει ταινίες χωρίς εισιτήριο, έχω πάει σε πολλές εκδηλώσεις. Κι έχω παρέα και περνάω όμορφα. Δεν κοιτάω από τις κλειδαρότρυπες τις πλούσιες ζωές των άλλων.
Ήταν λέει δυο άνθρωποι κι ήθελαν να κάνουν μια εκδρομή στη θάλασσα. Περπατούσαν χέρι-χέρι αλλά ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε έναν μεγάλο τοίχο. Ο ένας, ανυπόμονος, προσπάθησε να τον σπάσει χρησιμοποιώντας ό,τι βρήκε. Ο τοίχος δεν έσπαγε. Ο άλλος πήρε χρώματα και ζωγράφισε την πιο όμορφη θάλασσα. Όλα είναι θέμα οπτικής. Δε λέω με αυτό να σταματήσουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας με υλικά αγαθά. Είναι θεμιτό. Λέω όμως ότι οφείλουμε να παίρνουμε χαρά από ό,τι μπορούμε.
είναι δύκολο να περιγράψεις με λίγα λόγια τι βρίσκει ο ένας στον άλλο για να δημιουργηθεί η σχέση και ακόμη περισσότερο δύσκολο να περιγράψεις το τι τους κρατάει μαζίκαι το λέω αυτό γιατί όλοι έχουμε παραδείγματα "αταίριαστων" ζευγαριών που όμως μπορεί να μείνουν μαζί για χρόνια όπως και παραδείγματα "του ζευγαριού της χρονιάς" που χωρίζουν πρίν σκουπίσει ο παπάς τα ρύζια απο την εκκλησίαας είσαι προσιτός και ακομπλεξάριστος κάνοντας πράγματα γιατί έτσι αισθάνεσαι και όχι γιατί σου είπε κάποιος την μαγική συνταγή (που δέν υπάρχει) και τουλάχιστον κρατώντας τις αρχές σου θα ξέρεις οτι δέν έχασες την αξιοπρέπεια σου.καλή επιτυχία κα να χαμογελάς έτσι φέρνεις τον κόσμο πιο κοντά σου (και κάποια ίσως μείνει)
Scroll to top icon