ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2019 | 02:57

Έρωτας αγάπη

Υπάρχει ελπίδα να επιζήσει μια σχέση μακροχρόνια όταν έχει πεθάνει ο έρωτας που υπήρχε; Υπάρχει πολύ αγάπη όμως ρε παιδιά,πως είναι δυνατόν να χωρίσεις; Και πες ότι γνωρίζεις κάποιον άλλον,πάλι εκεί δεν θα καταλήξει; Φαύλος κύκλος δηλαδή. Θυμώνω με εμένα που κάνω αυτές τις σκέψεις βασικά. Ο έρωτας ο παντοτινός νομίζω υπάρχει μόνο στις ταινίες. Οπότε μένεις εκεί το προσπαθείς βολεύεσαι ή φεύγεις με- σχεδόν σίγουρο - κίνδυνο να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;Ιδού το ερώτημα. Θα μου πείτε τώρα σιγά το πρωτότυπο που μας είπες και εσύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως κάθε σχέση μπαίνει σε νέες ισορροπίες, κι εδώ τουλάχιστον έχετε την αγάπη και την αλληλοεκτίμηση. Ο έρωτας είναι μία βιοχημική κατάσταση και κάποια στιγμή λαμβάνει τέλος, ενώ η αγάπη κερδίζεται και χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει.
Θα έλεγα (πολύ σωστή η έισήμανσή σου) ότι ο πρώτος ενθουσιασμός, το κάψιμο, είναι το βιοχημικό φαινόμενο που "φεύγει". (και συμβαίνει επειδή πλέον δεν υφίσταται το άγνωστο και το μυστήριο, δηλαδή η αδρεναλίνη...ωστόσο υπάρχουν τρόποι να τσιγλιστεί ξανά).Η ερωτική διάθεση ως έλξη μπορεί να συνεχίζει να υφίσταται αιωνίως, αν όχι η σχ´εση γίνεται "αδερφική" και τα μέρη "ψάχνονται".
Α ναι, είχες αναφέρει (σε κάποια ανταλλαγή σχολίων, δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι μετά από 20 χρόνια με τον ίδιο άνδρα έχετε ακόμα πόθο, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο! (Εκτός αν σ' έχω μπερδέψει με άλλη σχολιάζουσα, επειδή πάει καιρός κιόλας). Αλλιώς, έχεις δίκιο, χωρίς καθόλου πόθο καταλήγει το ζευγάρι ν' αγαπιέται μόνο αδερφικά (μα η επιθυμία για ερωτισμό παραμένει ανικανοποίητη και θα βγει αλλού).
Scroll to top icon