ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2019 | 14:15

Είμαι γυναίκα και δεν ξέρω πως να προσεγγίσω γυναίκες

Είμαι 27 ετών, έχω κάνει σχέσεις με άντρες, αλλά πάντοτε μου άρεσαν οι γυναίκες και ήθελα να έρθω κοντά με κάποια που να με γοητεύσει. Στο παρελθόν είχα μια μικρή εμπειρία, ή καλύτερα το ξεκίνημα μιας εμπειρίας αλλά δεν έληξε καλά και δεν μιλάμε.Αναζητώ κυρίως το σεξ αλλά με την προϋπόθεση ότι θα με έχει συναρπάσει η άλλη και δεν αποκλείω να έκανα και σχέση μαζί της. Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να προσεγγίσω κάποια που πιθανό να μου αρέσει. Δεν ξέρω κάποιο bi άτομο να με εισάγει στον κύκλο της και μια φορά που είχα δοκιμάσει από lesbian.gr (που νομίζω έχει σταματήσει να ανεβάζει αναζητήσεις γνωριμίας εδώ και πολύ καιρό) δεν είχα βρει αυτό που ήθελα. Στο δρόμο ή με κοινές παρέες δεν ξέρω πως να περάσω το μηνυμα στην άλλη ή και να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται και αυτη. Και είναι διπλά δύσκολο από ό,τι οι ετεροφυλοφιλικές προσεγγίσεις γιατί στην δική μας περίπτωση δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει η άλλη- και σίγουρα δε θέλω να γίνω βουκινο σε όλη την παρέα. Καταληγω να κοιτάζω στις αναζητησεις και εξομολογήσεις τις lifo, αλλά και εκεί διστάζω γιατί μια αγγελία δεν λέει πολλά για το ατομο και δεν ξερεις πως μπορεί να καταληξει. Υπάρχουν φίλες εκεί έξω με αντίστοιχους προβληματισμούς?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, υπάρχει κι άλλη έτσι - εγώ ? - Είναι δύσκολο να βρεις μια σύντροφο, εάν έχεις δεν έχεις τον αντίστοιχο κύκλο κ στέκια. Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο από κοινωνικά δίκτυα. Εάν θέλεις μιλάμε στο μειλ. :)