ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2019 | 14:16

Δεν την μπορώ

Η μαμά μου με πρήζει να βρω δουλειά καθημερινά. Θα γίνω 19 σε λίγο καιρό. Όντως δεν έχω την άνεση να αγοράσω ρούχα και να βγαίνω κάθε μέρα και συμβιβαζομαι,δεν ξοδεύω. Απλά μου φαίνεται υπερβολική.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να βρεις δουλεια. Εισαι ενηλικας πλεον. Να μαθεις πως βγαινει το ψωμι. Η ζωη δεν ειναι μονο βολτες, ξαπλα και αραλικι. Αυτα δημιουργουν κηφηνες που ζουν παρασιτικα εις βαρος των αλλων.
Οταν τελειωσα τη σχολη μου, οι γονεις μου εκαναν ακριβως το ιδιο με ''πιεζαν'' να ψαξω να βρω μια δουλεια.. Οχι για να βοηθαω στο σπιτι, οχι για να μου κοψουν το χαρτζιλικι αλλα για να βγω στο χωρο εργασιας και να δω πως βγαινου τα χρηματα.. Δεν μου ζητησαν ποτε ουτε ενα ευρω, δεν με ρωτησαν ποτε που χαλαω και τι κανω τα χρηματα που εβγαζα στην πορεια απο την εργασια μου... Σημερα ειμαι 31 ετων και ειμαι υπερηφανη που η οικογενεια μου με εσπρωξε στο να βγω στο χωρο εργασιας και δεν με αφησε να μαθω να ζω απο τα ετοιμα.. Τοτε δεν καταλαβαινα γιατι με πιεζαν τοσο πολυ... Τωρα ξερω και τους ευχαριστω!
Ψάχνεις και δεν βρίσκεις; Ή δεν ψάχνεις καν; Τι εννοείς δεν ξοδεύεις; Δεν χρησιμοποιείς νερό, ρεύμα; Το σπίτι όπου ζεις ανήκει σε σένα ή σε κάποιον άλλον; Το κινητό και το ίντερνέτ σου σού το χαρίζει ο πάροχος; Φαΐ τρως από κανένα συσσίτιο; Δεν μας λες αν σπουδάζεις κάτι ή όχι. Ακόμα και αν σπουδάζεις όμως εφόσον οι χρηματοδότες = οι γονείς σου σού λένε να βρεις δουλειά πάει να πει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χρηματοδοτούν 100% τη ζωή σου. Θα έχουν τους λόγους τους και είναι δικαίωμά τους. Από πού αντλείς εσύ το δικαίωμα να μη συνεισφέρεις τίποτα στο νοικοκυριό όπου ζεις, ενώ είσαι ενήλικας; Να διαβιβάσεις στη μητέρα σου τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Scroll to top icon