ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2013 | 17:06

Αν η μάνα μου έσκαγε πού και πού

Θα ήμουν λιγότερο δυστυχισμένη και σίγουρα θα είχα λιγότερα issues. Δεν λέω, έχουμε και τις καλές στιγμές μας και μου έχει δείξει πολλή αγάπη, μα ώρες ώρες πετάει τέτοιες κακίες που πληγώνομαι και αναρωτιέμαι αν είναι όντως μάνα μου. Δαιμονίζεται. Για το παραμικρό θα κάνει καυγά και θα με μειώσει στο απόλυτο τίποτα. Που φτάνω στο σημείο να αναρωτιέμαι τελικά, μήπως είμαι όντως άχρηστη?
1
 
 
 
 
σχόλια
my dears - η μαμάδες είναι και αυτές άνθρωποι με ελαττώματα ! μην περιμένετε να είναι πάντα γλυκιες και τρυφερές, έχουν και αυτές κακές στιγμές όπως όλοι μας!Επομένως: δεν είστε άχρηστες/οι, ειστε φανταστικοί άνθρωποι και αρκετά μεγαλόψυχοι ώστε να πιστεύετε στον εαυτό σας, ακόμα και όταν η μαμά σας, σας τη λέει και να το "προσπερνάτε" και να αγνοείτε οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο!Σας αρκεί που πιστεύεται εσείς στον έαυτό σας - you are pretty important people after all:-)
Scroll to top icon