ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 12:34

No more Santa Claus to your town.

Έχεις όλη την καλή πρόθεση σε άτομο του στενού οικογενειακού σου κύκλου από την πλευρά της οικογένειας του άντρα σου να δείξεις ότι το εκτιμάς και το σκέφτεσαι, αγοράζοντάς του ένα δώρο στην γιορτή του. Είσαι άνεργη εκείνο το διάστημα, με μόνο εισόδημα το επίδομα και εκείνη εργάζεται χρόνια. Το προσφέρεις και χαίρεσαι που χάρηκε με αυτό. Γιατί χάρηκε πολύ και το βλέπεις. Όταν όμως περνούν 3 χρόνια όπου δώρο σε γιορτή κάνεις μόνο εσύ, που της φτιάχνεις χειροποιήτα πράγματα, που της χάρισες ρούχα και παπούτσια και τσάντες που πια δεν χρειαζόσουν αλλά εκείνη θέλησε να πάρει επειδή σου είπε ότι θα τα αξιοποιήσει, και η άλλη, όχι δώρο, αλλά ούτε μια σοκολάτα από το περίπτερο δεν σου έφερε ποτέ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ... τότε θα φταις εσύ να μην αγοράσεις ξανά ούτε μπουκαλάκι με νερό στο εν λόγω άτομο;Και δεν το λέω επειδή θέλω κάτι σε αντάλλαγμα. Το λέω επειδή αισθάνομαι ότι απλά ήθελε να ικανοποιήσει το συμφέρον της και την ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ τσιγγουνιά της. Απλά το κατάλαβα αφού την πάτησα. Και το χειρότερο είναι ότι τελικά αποδείχθηκε και τσιγγούνα στα συναισθήματα και στις διαπροσωπικές σχέσεις: μόνο αν την συμφέρει κάτι, δρα και έρχεται σε επαφή μαζί σου.Έτσι μου έρχεται να ζητήσω πίσω ό,τι της χάρισα. Κι ας τα πετάξω. Πλέον έχω ξεκόψει και κρατάω τα τυπικά. Και φυσικά για δώρα ούτε λόγος...Στην μητέρα της που μου κάνει που και που κάποιο μικρο δωράκι το ανταπέδωσα. Όπως και στην αδερφή της. Σε εκείνη όμως επιδεικτικά...ΟΧΙ πια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πολλές φορές δεν είναι ότι θέλουμε ανταπόδοση υλική, είναι επειδή έστω το κάτι το απλό που θα λάβουμε από τον άλλον που προσφέραμε, σημαίνει πως μας έχει το ίδιο στη σκέψη, στην εκτίμηση και στη καρδιά του. Να τα ζητήσεις πίσω θεωρώ ότι είναι γυφτιά. Απλά μην ασχοληθείς άλλο με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τα αισθήματά σου.
νομιζω ειναι περιττό να της ζητήσεις πίσω οτι έδωσες τοτε χαλα κι η χειρονομία που τοτε εκανες ............... έχεις δίκιο θα το χάσεις όμως αν ζητήσεις πίσω κατι που έδωσες ............... απλά μην ασχοληθείς με τετοια άτομα ................. μην χαλας την αξιοπρέπεια σου γιατι θα στην πουν κι ολας θα βγεις κι από αδικημένη κακιά .............. θα βρουν πάτημα αυτοί ...........
να κάνεις πράγματα γιατί έτσι αισθάνεσαι και όχι γιατι "πρέπει" ή γιατι περιμένεις ανταπόδωση απο τον άλλο.άν μετά την συμπεριφορά της δέν αισθάνεσαι να της κάνεις δώρο είναι οκ, ακόμη και την καλύτερη δουλειά του κόσμου να βρείς (στο εύχομαι) μπορεί να μην της ξαναπάρεις δώρο λόγω του κακού παρελθόντος.έχουμε τόσα στο μυαλό μας κάθε μέρα δέν προλαβαίνουμε να ασχολούμαστε με τους κακομαθημένους και τους αγενείς.
Scroll to top icon