ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 13:38

Διαιτα

Με εκνευρίζει ο πατέρας μου και ο αδερφός μου παρά πολύ.ημουν πολύ αδύνατη και ξαφνικά πήρα κιλά τον τελευταίο χρόνο.μετα από προσπάθειες έχασα δέκα κιλά και θέλω ακόμα να χάσω άλλα έξι περίπου.συνεχως κάθε μέρα μετραει ο πατέρας μου τις μπούκιες μου τι θα φαω τι θα πιω μην βάλω αλλο στο πιάτο κ φτάνει μέχρι εκεί μη φάω ψωμί μην πιω πορτοκάλαδα γτ παχαινουν κάθε μέρα μου τη λέει για ότι φάω κι ότι πιω.ουτε ξέρω από ποτέ έχω να φάω γλυκό.ουτε καν αναγνωρίζει που έχασα δέκα κιλά και περιμένει μέσα σε μια εβδομάδα να τα χάσω κ τα άλλα.δεν αντέχω άλλο.η μάνα μου του λέει να μην ασχολείτε κι αυτός εκεί.ο αδερφός μου είναι πιο νορμάλ μου λέει απλά να βοηθήθω και με τη γυμναστική.σε μια φίλη μου που το συζητησα μ εριχνε δίκιο.οτι ο οργανισμός μας χρειάζεται λίγο από όλα.αν ήταν έτσι και οι διαιτολόγοι δεν θα έβαζαν λίγο απ' όλα και γλυκό μια στο τόσο θα βάζανε μόνο σαλάτες.δεν καταλαβαίνει ότι τρώω λίγο κ πεινάω μετά κ είναι χειρότερα ;γιατί ανοίγω το ψυγείο δώδεκα η ώρα το βράδυ και τρώω μετά ότι βρω;δε μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση.σημερα του την είπα κ μου είπε για το καλό σ τα λέω.μεχρι κ η μάνα μου που είναι γιατρός Μ λέει δεν κάνει να τα χάσω απότομα τα κιλά και να στερούμαι γτ μετά θα πέσω με τα μούτρα κ θα πάρω τα διπλάσια.δεν καταλαβαίνει τίποτα..
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν του το λες βρε γλυκιά μου; Να του πεις ότι κατανοείς ότι σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα αλλά ο τρόπος του σε ωθεί να κάνεις το αντίθετο από αυτό που επιθυμεί. Νιώθεις να σε κρίνει, νιώθεις ότι δεν σε αποδέχεται κι αυτό σε πληγώνει. Μίλησέ του, πατέρας σου είναι, δε θέλει το κακό σου, απλά δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν με την επικοινωνία. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Χρειάζεσαι υποστήριξη, όχι κριτική.
Scroll to top icon